reactietermijn vacature verstreken - Junior medewerker milieu gezocht door Brunel voor
middelgrote overheidorganisatie in het noorden van het land


Korte omschrijving
We zijn voor een dynamische gemeente in het noorden per direkt op zoek naar een enthousiaste Junior Medewerker Milieu.

Functieomschrijving
Als Junior Medewerker Milieu ben je belast met het monitoren en uitvoeren van het gemeentelijk milieubeleid binnen de daartoe vastgestelde beleidslijnen en het uitvoeringsprogramma milieu. Je voert diverse projecten uit op het gebied van klimaatbeleid en NME en in mindere mate bodembeleid en geluid. Verder verricht je binnen het cluster dagelijks voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld milieukunde en enige ervaring in een soortgelijke functie.
Je hebt een enthousiaste en creatieve inzet en communiceren gaat je mondeling en schriftelijk goed af. Je kunt goed samenwerken, maar je levert ook individueel goede prestaties. Verder ben je flexibel, accuraat, stressbestendig en kun je uitstekend met mensen omgaan.

Wij bieden
Als Junior Medewerker Mileu gedetacheerd worden bij Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie bedraagt tussen de Euro 2000 en 3000 op basis van een 40 urige werkweek. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Over de organisatie
Onze opdrachtgever betreft een middelgrote overheidorganisatie in het noorden van het land.

Contactgegevens
Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Tinka Wiersum, Senior Accountmanager via telefoonnummer 06 109 352 94 of 050 520 97 19.

Solliciteer op deze vacature
vacature geplaatst op 18 Jun 2012 door Brunel


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl