reactietermijn vacature verstreken - Ondernemende Adviseur Bedrijven
Oranjewoud


Afwisselend werk, ondernemerschap? Alle mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk én als mens te ontwikkelen? Oranjewoud daagt je uit!

Wat ga je doen?

Als adviseur Bedrijfsadvisering heb je een afwisselende functie. Je begeleidt en adviseert bedrijven bij vraagstukken op het gebied van milieu- en veiligheidstechnologie. Het kan hierbij gaan om thema’s zoals milieuvergunningen, milieumanagementsystemen en procesoptimalisatie. Als adviseur ben je niet alleen een deskundig gesprekspartner die alle belangen in het vakgebied overziet, je weet als geen ander hoe je knelpunten op een praktische manier kunt vertalen naar acceptabele voorwaarden en oplossingen. Je werkt in teamverband om projecten tot een goed einde te brengen. Naast een informele werksfeer en een grote variatie in projecten bieden we de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen andere disciplines. Kortom, je creëert ook echt je eigen kansen.

Wat biedt Oranjewoud?

Oranjewoud is een moderne organisatie die vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Naast diverse cursussen en trainingen stellen we je met een persoonlijk ontwikkelingsplan in staat om kennis en vaardigheden te vergroten. Daarnaast hebben we aandacht voor jou persoonlijk. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan op jouw wensen en behoeften. Uiteraard bieden wij een uitstekend en marktconform voorwaardenpakket.

Wat vragen we van jou?

- een afgeronde hbo-/wo-opleiding.

- minimaal twee jaar relevante werkervaring.

- je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de wet- en regelgeving.

- enthousiasme en leergierigheid.

- je vindt het leuk om in een projectteam samen te werken.

- je bent ondernemend ingesteld.

- je bent communicatief sterk en je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Jouw werkomgeving:

Als één van de grootste onafhankelijke advies- en ingenieursbureaus is Oranjewoud actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Milieu is daar één van. De businessgroep Milieu en Veiligheid biedt overheden en bedrijven een zeer diverse dienstverlening op het gebied van milieu- en duurzaamheidsvraagstukken. Wij zien milieuwet- en regelgeving niet als verplichting maar juist als een kans. Hierdoor zijn wij in staat de regels in het voordeel van onze klanten te laten werken. Daarmee leveren we onze meerwaarde. Je komt terecht in een team met jonge en ervaren collega’s die elkaar ondersteunen.

Interesse?

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je ons te bieden hebt en wat je ambities zijn.

Meer informatie:

Neem contact op met Ester Turubassa, telefoon (0570) 50 13 74.vacature geplaatst op 19 Jun 2012 door Oranjewoud


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl