reactietermijn vacature verstreken - Materiaalkundige
ECNDe unit

De unit Environment & Energy Engineering ontwikkelt meet- en beoordelingsmethoden en modellen voor milieuonderzoek, en past deze toe ten behoeve van kennisontwikkeling en advisering van overheden en bedrijfsleven. Op basis van ECN brede kennis en ervaring met technologieontwikkeling levert de unit tevens consultancy, engineering, realisatie en beproeving van energieconversie en -opslagsystemen. Ook wordt op basis van de brede technische en analytische infrastructuur product- en procesontwikkeling voor het bedrijfsleven uitgevoerd. Binnen de unit, in de groep Materials, Testing & Analysis, zoeken wij een Materiaalkundig onderzoeker.

De functie

In deze functie ben je betrokken bij een verscheidenheid aan vraagstukken op het gebied van materiaalontwikkeling, materiaalveroudering en materiaalkarakterisering. Je werkt samen binnen wetenschappelijke of innovatieve projecten in de duurzame energiesector, maar ook werk je direct voor opdrachtgevers in deze sector. Je bijdrage zal vaak praktisch van aard zijn. In de functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe inzichten, methoden en producten. Verder heb je een bijdrage in de lange termijn technologieontwikkeling en schrijf je mee aan projectvoorstellen en offertes. Je werkt samen met collega's uit de groep Materials, Testing & Analysis, maar ook met onderzoekers uit de rest van de ECN organisatie. In deze functie kom je in aanraking met beheersmatige, projectmatige en co÷rdinerende taken. Het is een uitdagende functie die een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, initiatief en durf vereist

Uw profiel, opleiding en ervaring

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken materiaaldeskundige met praktijkervaring op het gebied van schade en corrosie onderzoek en materiaaladvies voor de proces industrie. Ervaring van met opzetten praktische gerichte levensduurvoorspelling via elektrochemische metingen als impedantiespectroscopie strerkt tot aanbeveling. Voor de functie is het van belang dat je in samenwerkingsverbanden je visie en kennis kan overbrengen. Tevens is het van belang dat je praktisch en ondernemend bent ingesteld. We verwachten dat je ervaren bent in het schrijven van rapportage, waarbij de de nadruk wordt gelegd op de praktische en technische bijdrage. Nederlands en Engels zijn de belangrijkste talen die zult gebruiken, zowel mondeling als in schrift.

Informatie en Solliciteren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Klaas Berkhof, te bereiken via telefoonnummer: 0224-564225, of e-mail: berkhof@ecn.nl.
Solliciteren kan ALLEEN via onderstaande link.

Solliciteren
http://www.ecn.nl/wens/ecn/vacature/E2012015/form

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
vacature geplaatst op 21 Jun 2012 door ECN


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl