reactietermijn vacature verstreken - Logistiek medewerker Herbarium (36 uur p.w.)
Naturalis


Als Logistiek medewerker Herbarium biedt u logistieke ondersteuning in de collectie. U draagt zorg voor het toegankelijk maken en houden van de botanische collecties voor wetenschappelijk gebruik en tentoonstellingen. Dit houdt in dat u de volgende werkzaamheden verricht:

Werkzaamheden ten behoeve van de opslag en het beheer van de collectie exemplaren, zodanig dat wordt voldaan aan de fysieke en administratieve eisen.
  • Ordelijk en toegankelijk houden van magazijnen, ordenen/invoegen, resp. selecteren van collectie exemplaren volgens opdracht/aanwijzingen van het hoofd collectiebeheer.
  • Diverse logistieke werkzaamheden, waaronder expeditie van collectiemateriaal.
  • Het desinfecteren van de collectie.
  • Scannen van Herbariumcollecties; bijvoorbeeld voor speciale projecten.
  • Afdelingshoofd en andere opdrachtgevers informeren over problemen, onduidelijkheden, afwijkingen en dergelijke.
Het profiel
U heeft VMBO/LBO werk- en denkniveau en belangstelling voor botanie. U beschikt over goede geografische kennis en heeft ervaring in het werken met computers. Daarnaast kunt u zelfstandig, nauwkeurig en systematisch werken en heeft u een klantgerichte instelling.

Het aanbod
Een functie in een dynamische werkomgeving en boeiende organisatie. Een salaris tussen € 1.878,- en € 2.377,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Op deze functie is de CAO VRM van toepassing. De aanstelling geschiedt voor een jaar.

Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met de heer Gerard Thijsse, telefoon 071 5273558. Stuur uw schriftelijke sollicitatie met CV en motivatie vσσr 6 juli 2012 naar sollicitaties@ncbnaturalis.nl.
vacature geplaatst op 21 Jun 2012 door Naturalis


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl