reactietermijn vacature verstreken - Senior onderzoeker verduurzaming van de veehouderij
Wageningen UR Livestock Research
Senior Onderzoeker 'Ontwerpen voor Systeeminnovatie'


Vacaturenummer ASG-WLR-BO-0038
Regio Flevoland
Onderdeel Livestock Research
Functietype Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
Wetenschappelijke discipline Landbouw en Natuurlijke Omgeving
Sluitingsdatum voor sollicitaties 30 Juni 2012
 


Wij zoeken

Een senior-collega die met ons wil bijdragen aan de verduurzaming van de veehouderij, door op een creatieve én strategische manier veranderingsprocessen in gang te zetten en te ondersteunen, en die in staat is om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze ontwerpende aanpak gericht op die verandering. Gezien de huidige samenstelling van het team zal het accent liggen op het dragen en door ontwikkelen van ‘Het Nieuwe Veehouden’, gericht op individuele veehouders met lef.


Wij vragen

  • Een kandidaat die stevig in zijn schoenen staat en communicatief vaardig is tegelijk verbindend kan zijn en positie in durft te nemen –ook in het publieke domein-
  • Interventies niet schuwt
  • Vaardig is in het begeleiden van groeps- en mulitstakeholder processen
  • Vorm kan geven aan en leiden van interdisciplinaire projectteams
  • Een relevant (internationaal) netwerk heeft
  • Een wetenschappelijke track record heeft en conceptueel vaardig is in het multidisciplinaire veld van ontwerpen, transitiemanagement, innovatiemanagement en systeeminnovatie


Wij bieden

Een gevarieerde en uitdagende werkomgeving binnen een enerverende contract research organisatie. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring (max. schaal 12: DLO onderzoeker 2). In aanvang een contract voor 1 jaar met de optie voor een vaste aanstelling. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met flexibele arbeidstijden en mogelijkheid om vanuit Wageningen, en/of Lelystad te werken. Contractduur 32- 36 uur per week.


Wij zijn

Wageningen UR Livestock Research Partner in livestock innovations

Wageningen UR Livestock Research ontwikkelt kennis voor een duurzame en renderende veehouderij, vertaalt deze naar praktijkgerichte oplossingen en innovaties, en zorgt voor doorstroming van deze kennis. Onze wetenschappelijke kennis op het gebied van veehouderijsystemen en van voeding, genetica, welzijn en milieu-impact van landbouwhuisdieren integreren we, samen met klanten en de praktijk, tot veehouderijconcepten voor de 21e eeuw.

Wageningen UR Livestock Research vormt samen met het Centraal Veterinary Institute en het Departement Dierwetenschappen van Wageningen University, de kenniseenheid Animal Sciences Group van Wageningen UR (University & Research Centre).

Wageningen UR (University & Research Centre) Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leef­omgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema’s als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen aan de kwaliteit van leven.

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen UR op www.werkenbij.wur.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vacature geplaatst op 23 Jun 2012 door Wageningen UR Livestock Research


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl