reactietermijn vacature verstreken - Coördinator Rondleidingen en Evenementen (m/v)
Stichting AAPBij stichting AAP geven we op professionele wijze gestalte aan een ideaal: het verbeteren van het welzijn van misbruikte of afgedankte uitheemse apen en kleine tot middelgrote zoogdieren uit heel Europa. Dat doen wij door enerzijds dieren op te vangen, afkomstig van illegale handel, circussen, proefdierlaboratoria of gewoonweg particulieren. Voor de meeste dieren zoeken we wereldwijd een geschikt herplaatsadres in reservaten, dierentuinen dan wel onze eigen permanente opvang in Zuid-Spanje.Anderzijds werkt AAP aan het voorkomen van welzijnsproblematiek door actief invloed uit te oefenen via beleidsmakers en –beslissers op dit terrein in zowel Nederland als in Europa. Wij werken daarbij actief en op strategisch niveau samen met professionele partijen in binnen- en buitenland. AAP is tevens een internationaal gezaghebbend kenniscentrum.Wij hebben zo'n 70 mensen in (loon)dienst en een meer dan 100 vrijwilligers, gevestigd op een ruime en moderne locatie, midden in het groen bij Almere. Nergens kun je zo direct het resultaat van je werk zien: elk dier dat we op ons terrein onder onze hoede nemen, knapt op. Je komt terecht in een hechte professionele groep collega’s: van dierenverzorger tot fondsenwerver, allemaal met hetzelfde ideële doel.Voor het team Fondsenwerving zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiasteCoördinator Rondleidingen en Evenementen

(28 – 32 uur)Jouw rol

In ons opvangcentrum in Almere kunnen wij, op beperkte schaal, bezoek ontvangen. Met rondleidingen en bezoekdagen binden wij onze bestaande donateurs en werven wij nieuwe donateurs.

Als Coördinator ben je verantwoordelijk voor de gehele planning, organisatie en uitvoering van grote aantallen rondleidingen en speciale evenementen zoals onze jaarlijkse Donateur Dagen. Deze activiteiten organiseer en promoot je volgens het jaarplan van de afdeling.

Je maakt een plan met budget, zowel op jaarbasis als per activiteit afgestemd op de verschillende doelgroepen. Dit doe je samen met de fondsenwervers en met externe partijen. Je stelt planningen op en weet de benodigde mankracht en middelen te realiseren. Je maakt draaiboeken en bent ook in staat zelf hieraan uitvoering te geven. Je stuurt hierbij ruim veertig vrijwilligers (rondleiders) aan en bent in staat deze ploeg te binden en te motiveren. De werving, selectie en training van nieuwe rondleiders en andere vrijwilligers maken eveneens onderdeel van je werk uit.

Kortom je plant, begeleidt en steekt ook de handen uit eigen mouwen.Jouw bagage

MBO werk- en denkniveau * ervaring in een soortgelijke functie * ervaring met projectmatig werken en planningen * goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels zowel schriftelijk als mondeling * je bent zeer klantgericht, kunt snel schakelen en bent uiterst stressbestendig * je kunt goed plannen en organiseren * je beschikt over een helikopterview en een goed probleemoplossend vermogen * je bent resultaatgericht, hebt een creatieve geest en beschikt over een hands-on mentaliteit * je bent in staat mensen te enthousiasmeren, motiveren en aan je te binden * tegen het werken in de weekenden heb je geen bezwaar.Ons aanbod

Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 1.820 en € 2.100 (bruto o.b.v. 40 uur). We bieden je een zeer uitdagende job met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw ideeën bij een open, internationale en professionele organisatie in een omgeving waar dier en mens centraal staan.Meer weten of direct solliciteren?

Bel voor meer informatie met Petra Sleven, Hoofd Fondsenwerving, telefoon (036) 523 87 87. Check onze site voor meer informatie: www.aap.nl

Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 13 augustus a.s. onder vermelding van nummer 2012-10-FSCRE bij voorkeur per mail naar werken.bij@aap.nl of per post naar Stichting AAP, Kemphaanpad 1 Postbus 50313, 1305 AH Almere, t.a.v. Elly Koppers, Coördinator Personeelszaken.Het maken van een praktijkgerichte opdracht maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

vacature geplaatst op 02 Aug 2012 door Stichting AAP


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl