reactietermijn vacature verstreken - Marketing Manager
Het Wereld Natuur Fonds
Zeist - Ben jij de Marketing Manager met 5 jaar relevante werkervaring die kennis heeft van alle marketing dynamica? Je bent analytisch, een sterke teamplayer en je zoekt proactief naar nieuwe mogelijkheden?


Het Wereld Natuur Fonds (WNF), gevestigd in Zeist, zet zich sinds 50 jaar met succes in voor natuurbescherming over de hele wereld. Wij streven ernaar de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen, waardoor er een wereld tot stand wordt gebracht waarin mens en natuur in harmonie leven. Dit doen we samen met partners op verschillende niveaus, denk aan lokale bevolking, bedrijven, overheden en partnerorganisaties. Het WNF wordt gesteund door vrijwilligers en donateurs.Wij zijn op zoek naar een:

  

Marketing Manager binnen onze unit Consumenten                    

Marketing

De unit Consumenten Marketing (CM) maakt deel uit van M&C en is verantwoordelijk voor de financiële doelstellingen op individuele fondsenwerving (+/- 30 Miljoen Euro), gerealiseerd door propositie ontwikkeling (gebaseerd op consumenten kennis en onderzoek), marketing communicatie (projecten en campagnes), sales (kanaal keuze en coördinatie als o.a. email, direct, bedrijven) en relatie management / life cycle management (onderhouden/binden van “donateurs”).De functie van Marketing manager (+/- 4 personen) rapporteert aan het Hoofd CM. De functie van Marketing Manager kent in de praktijk diverse toepassingsgebieden, zoals consumenten segment gerelateerd (b.v. jeudgclubs [Rangerclub, Bamboekidsz, LifeGuard], Pandamagazine, periodiek schenken, boekenmailings) en/of coördinatie van saleskanalen en/of aanspreekpunt binnen marketing voor bedrijven partners en/of middelgrote marketing projecten en campagnes met wervingsdoelstellingen en/of Online management.Deze vacature is voor de Marketing Manager in het "volwassen" segement. De kern toepassingsgebieden zijn de proposities boekenmailing, giftenmailing, adoptie pakketten en het coordineren van bepaalde sales kanalen zoals face-to-face, direct mail en telemarketing.Ben jij de Marketing Manager met 5 jaar relevante werkervaring die kennis heeft van alle marketing dynamica? Je bent analytisch, een sterke teamplayer en je zoekt proactief naar nieuwe mogelijkheden? Klik op de link voor het uitgebreide functieprofiel,

http://assets.wnf.nl/downloads/def_vac_marketing_manager_24072012.docWat bieden wij:

Het Wereld Natuur Fonds is een enthousiaste, dynamische, professionele en veelzijdige organisatie. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.Informatie en procedure:

Ben je geďnteresseerd in deze fulltime functie en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je uit om uiterlijk 24 augustus a.s. je belangstelling via een e-mail met motivatie en CV kenbaar te maken bij Machiel Hermans (mhermans@wwf.nl). Voor meer informatie kun je terecht bij Evita Stoop, Hoofd Consumenten Marketing (estoop@wwf.nl).Overige informatie:

Het Wereld Natuur Fonds voert een actief beleid om het gebruik van het openbaar vervoer en fiets voor woon/werkverkeer en zakelijke reizen te stimuleren.Wij proberen deze vacature zelf in te vullen, mocht dit niet lukken dan nemen wij graag zelf het initiatief om diensten van een bureau in te schakelen.vacature geplaatst op 02 Aug 2012 door Het Wereld Natuur Fonds


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl