reactietermijn vacature verstreken - Medior aquatisch ecoloog
Arcadis


Algemeen
ARCADIS is het grootste en breedste advies-, ontwerp- en ingenieursbureau van Nederland. Met 2400 medewerkers in Nederland, en 21000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu en ruimte, water en gebouwen. Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. ARCADIS is een bedrijf om trots op te zijn.

Waar het gaat over? Drinkwatervoorziening, afvalwater, industriewater,wateroverlast, watertekort, waterkwaliteit, veiligheid en vaarwater is de divisie Water actief. Veilig leven in een delta door een klimaatbestendig, duurzaam en flexibel watersysteem. We verbinden water aan gebiedsontwikkeling, klimaat en economie. We creëren oplossingen met resultaat op de korte termijn en perspectieven voor de lange termijn. Nederland waterland bij uitstek.

Functieomschrijving
De functie van medior aquatisch ecoloog richt zich op het werkveld regionaal waterbeheer. Actuele thema’s binnen het werkveld zijn de KRW, Natura2000, exoten en klimaatsverandering. Als medior specialist ben je in staat om het vakgebied van de aquatische ecologie verder vorm te geven en uit te dragen.

Als medior specialist voer je diverse werkzaamheden uit op het gebied van de aquatische ecologie, zoals het uitvoeren van inventarisaties, onderzoek en het opstellen van rapportages. Daarnaast lever je op basis van je algemene ecologische kennis bijdragen aan projecten op het gebied van natuur (N2000) en inrichtings- en gebiedsplannen.

Je bent in staat om zelfstandig projecten vorm te geven en uit te voeren. Daarnaast ontplooi je diverse activiteiten om het vakbied verder te ontwikkelen.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een enthousiaste en initiatiefrijke collega die zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend kan werken. Je bent een collega die weet wat belangrijke thema’s in waterbeherend Nederland zijn en daar graag een actieve rol in wil spelen. Tevens heb je de ambitie om je bij ARCADIS verder te ontwikkelen.

Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-/academisch niveau richting aquatische ecologie en specifieke kennis van één of meerdere soortgroepen (algen, waterplanten, macrofauna en/of vissen). Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, waarbij je jouw inhoudelijke kennis verder hebt ontwikkeld en ervaring hebt opgedaan met het zelfstandig uitvoeren van projecten.

Wat bieden wij?
Een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met divers talent binnen verschillende (technische) disciplines. Wij geloven dat werken in gemengde teams leidt tot meer uitwisseling van kennis, ideeën en ervaringen en resulteert in een succesvolle organisatie. We zijn praktisch, zakelijk, wendbaar en ondernemend. Onze projecten zijn vaak van groot maatschappelijk belang. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit zijn voor ons de leidraad. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je met name goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Er is volop ruimte voor vernieuwende ideeën.

Reageren
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met René Teiken, recruiter, via telefoonnummer 06-50736710 of via rene.teiken@arcadis.nl. Solliciteren alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
vacature geplaatst op 08 Aug 2012 door ARCADIS


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl