reactietermijn vacature verstreken - Junior Adviseur Ecologie
Grontmij Nederland B.V.


Grontmij Nederland B.V. zoekt voor haar afdeling Milieu & Ruimte een: Junior adviseur ecologie

Wat gaat u doen?
In een omgeving met vaak tegengestelde belangen werken de ecologen van Grontmij aan integrale vraagstukken in het landelijke en het stedelijke gebied. Het werkterrein is breed en speelt zich af op verschillende schaalniveaus: van strategische visies tot concrete inrichtingsplannen. Producten die onder meer tot dit terrein horen, zijn: effectbeoordelingen, natuurontwikkelings- en natuurbeheerplannen en gedragscodes.

De circa 50 ecologisch adviseurs op het gebied van water, bodem en ruimte van Grontmij werken veelal regionaal gebonden en staan via een netwerk in verbinding met elkaar. Hun inzet wordt bepaald door ervaring en de expertise die ze hebben; soortenspecialismen, systeemspecialismen en beleidspecialismen. Sleutelbegrippen voor dergelijke projecten zijn integraliteit, realisatiegerichtheid en duurzaamheid

Om ons team in de regio Randstad (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) te versterken zijn wij op zoek naar een junior ecoloog die kennis aan een helder advies en een gezonde dosis realisme koppelt. Zowel op het gebied van beleidsmatige opgaven als op het gebied van ontwikkeling en realisatie.

U bent op ons kantoor in Alkmaar samen met 2 andere ecologen het aanspreekpunt voor ecologie. Daarnaast werkt u regelmatig met uw collega’s uit de regio Utrecht en Zuid-Holland samen. Als adviseur bent u verantwoordelijk voor de uitwerking van de projecten en daarbij behorende inhoudelijke kwaliteit. Effectbeoordelingen en het toetsen van initiatieven aan de wetgeving is een belangrijk onderdeel van uw werkzaamheden.

Wie bent u?
  • U hebt minimaal een HBO opleiding richting Ecologie afgerond.
  • U hebt enkele jaren werkervaring als ecoloog en in het bijzonder met het opstellen van natuurtoetsen.
  • U bent een echte adviseur, stelt uzelf collegiaal op en bent een teamspeler bij uitstek.
  • U bent leergierig, nauwkeurig en kritisch. U beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht, zowel mondeling als schriftelijk.
Wat bieden wij?
We bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in uw persoonlijke groei en loopbaan. Grontmij kent een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdeling en -ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Geďnteresseerd?

Meer informatie over deze functie kunt u krijgen bij Rob Krom, teamleider Regionale Planning, telefoon rob.krom@grontmij.nl
Informatie over de sollicitatieprocedure kunt u krijgen bij Mark Wybenga, recruiter, telefoon 030 220 79 34, e-mail recruitment.nl@grontmij.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Land: Nederland
Provincie: Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht
Locatie: Alkmaar
Richting: Milieu en ruimte
vacature geplaatst op 22 Aug 2012 door Grontmij


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl