reactietermijn vacature verstreken - Projectmanager afvalstoffen
Tauw

Je werkomgeving
Bij Tauw kun je jezelf zijn. Als professional en als persoon. Vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarvoor biedt Tauw je de mogelijkheden en de ruimte. Binnen het vakgebied Health, Safety & Environment ben je samen met een groep adviseurs werkzaam op het gebied van afvalstoffen en duurzame energie in de industrie. Omdat de werkzaamheden vanuit de vestigingen in Deventer, maar ook vanuit Rotterdam gedaan worden zoeken wij voor één van deze vestigingen een ervaren projectmanager afvalstoffen, die op dit vakgebied de positie van Tauw kan helpen te versterken.

Je rol
Samen met collega’s zet je het vakgebied afvalstoffen binnen de industrie verder op de kaart. Jouw expertise op dit gebied zet je in voor acquisitie van nieuwe projecten, maar ook voor lopende projecten bij bestaande opdrachtgevers. Je adviseert het bedrijfsleven rondom sterk gevarieerde projecten, die vooral gericht zijn op de inzet van afval en duurzame energie. Kernthema’s zijn afvalverwerking, afvalbeheer, duurzame materialen, biomassa en CO2-footprints. Je draagt zelf projecten aan en je bent ook in staat om signalen in de markt om te zetten in projecten.

Je profiel
Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding en minimaal 10 jaar werkervaring op het vakgebied afvalstoffen. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan bij een adviesbureau of een afvalrecycling bedrijf. Je hebt een relevant netwerk opgebouwd en bent goed op de hoogte van de (markt)ontwikkelingen. Je weet deze inhoudelijke kennis om te zetten in kansen in de markt. Jouw expertise ligt op het gebied van afvalstoffen, maar je bent ook in staat om op het gebied van duurzame energie in de industrie werk te genereren.

Join our professional playground?
Spreekt de rol van projectmanager afvalstoffen jou aan? Vul het sollicitatieformulier in. Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Caroline ten Bos, groepshoofd HSE, T +31 57 06 99 87 7 of +31 62 29 96 83 9.
vacature geplaatst op 24 Sep 2012 door Tauw


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl