reactietermijn vacature verstreken - (Junior) Projectmedewerker Verkeer
CE Delft
CE Delft vervult al ruim 30 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken vanuit een eigen visie aan projecten op het gebied van verkeer, energie, industrie. We zijn kritisch, open en constructief. Onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk. Ons werk heeft aantoonbaar veel invloed op de beleidsontwikkeling.

Om het werkveld Verkeer te versterken zoeken we een talentvolle en ambitieuze

(Junior) Projectmedewerker Verkeer

De sector Verkeer houdt zich vooral bezig met klimaatbeleid, verkeersemissies, prijsbeleid en infrastructuurbeleid. Het werkveld omvat zowel het personen- als goederenvervoer, van lucht- en scheepvaart tot wegverkeer. We voeren beleidsstudies uit voor o.a. de Nederlandse Ministeries, de Europese Commissie en nationale en internationale branche- en milieuorganisaties. Het Europese werkveld wordt hierin steeds belangrijker. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je snel de verantwoordelijkheid zelfstandig onderdelen van projecten uit te voeren en kun je op termijn doorgroeien naar de functie van projectleider.
We zoeken een collega met:
  • een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een logistieke, technische of economische richting;
  • een sterk analytisch vermogen en goede onderzoeksvaardigheden met zowel kwantitatief als beleidsmatig inzicht;
  • bij voorkeur kennis van of affiniteit met de goederenvervoer/logistieke sector, transporteconomie, ruimtelijk beleid en/of verkeerskunde;
  • interesse in milieubeleid en duurzame mobiliteit;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
  • het vermogen en de interesse om zich snel in te werken in nieuwe onderwerpen en een professionele, zelfstandige, flexibele instelling.

Wat bieden we?
We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met aansprekend werk op de raakvlakken tussen overheidsbeleid, politiek, bedrijfsleven en samenleving. Je komt in een team van inhoudelijk gedreven collega’s vanuit verschillende disciplines (techniek, economie en beleid), die ambitieus, open en naar buiten gericht zijn.

Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur een brief vóór 30 september 2012 (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV naar Lonneke Wielders, onze P&O-coördinator. Het e-mailadres is pz@ce.nl. Ons postadres is Oude Delft 180, 2611 HH Delft.
Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Huib van Essen, per e-mail of telefonisch 015-2150150.

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 24 Sep 2012 door CE Delft


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl