reactietermijn vacature verstreken - Ervaren boomverzorger
Pius Floris Boomverzorging Nederland B.V.

Pius Floris Boomverzorging Amsterdam heeft een team van enthousiaste medewerkers en een trouwe klantenkring. Dankzij de nauwe samenwerking met Wieringen Prins Hoveniers kunnen wij onze opdrachtgevers in de volle breedte van ons groene vak van dienst zijn. Onze werkzaamheden richten zich op allerlei facetten waaronder onderzoek, advies, onderhoud, groeiplaatsverbetering, planten en verplanten van bomen. Boomverzorging is werk met een hoge verantwoordelijkheid waarin je een echte bijdrage levert aan de kwaliteit van de leefomgeving.

Wat vragen we?

Wij zoeken ervaren boomverzorgers. In deze functie verricht je in team verband diverse (deel-)taken met betrekking tot aanleg, renovatie en onderhoud van bomen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het planten en verplanten, uitvoeren van begeleidingssnoei en het vellen of afbreken van bomen. Wij zijn hiervoor opzoek naar enthousiaste boomverzorgers met goede contactuele eigenschappen, flexibele werkhouding en in het bezit van een diploma vakbekwaam boomverzorger. Ben je in het bezit van het diploma European Treeworker en een rijbewijs, dan is dit zeker een pre.

Wat bieden wij?

Pius Floris Boomverzorging Amsterdam is een dynamische werkgever met uitstekende perspectieven voor vakmensen met passie. Een loopbaan in de boomverzorging is afwisselend, voert je naar de meest uiteenlopende plaatsen, en brengt je in contact met veel mensen. We hebben niet alleen gevarieerde opdrachten, uitstekende arbeidsvoorwaarden maar bieden ook alle mogelijkheden voor scholing en opleiding en een plezierig team. Plus een goed salaris, dat overeenkomstig is aan de zwaarte van je functie en je niveau.

Geïnteresseerd?

Stuur je schriftelijke sollicitatie naar:

Pius Floris Boomverzorging Amsterdam t.a.v. Hans Siffels Postbus 75103 1070 AC AMSTERDAM

Of stuur een e-mail T.a.v Dhr Siffels vacature geplaatst op 25 Sep 2012 door Pius Floris Boomverzorging Amsterdam


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl