reactietermijn vacature verstreken - Milieu Adviseur Industrie & Havens
Oranjewoud

Werkgebied: Milieu, Veiligheid
Locatie: Oosterhout
Regio: Noord-Brabant

Eigen verantwoordelijkheid, ondernemerschap, ruimte om jezelf vakinhoudelijk én als mens te ontwikkelen? Oranjewoud daagt je uit!

Wat ga je doen?

De milieuadviesmarkt ontwikkelt zich snel. Steeds meer bedrijven zien milieuaspecten als vitaal belang voor de continuïteit van hun bedrijfsvoering. Als senior adviseur begeleid en adviseer je bedrijven op het gebied van milieu- en veiligheidstechnologie. Het kan hierbij gaan om milieueffectrapportages, de ontwikkeling en implementatie van milieumanagementsystemen en procesoptimalisaties. Je bent voor klanten hét aanspreekpunt voor milieuvragen. Als deskundig gesprekspartner overzie je de belangen van de klant, maar je weet ook hoe je zijn milieuopgave vertaalt naar doeltreffende oplossingen. Daarnaast fungeer je als intermediair tussen bedrijven en overheden om procedures te doorlopen en vastgelopen verhoudingen vlot te trekken. Op basis van jouw know how bouw je duurzame klantrelaties op en ben je het boegbeeld van Oranjewoud. Binnen de projecten die uit jouw advies voortvloeien, stuur je adviseurs aan, borg je kwaliteit en bewaak je kosten.

Wat biedt Oranjewoud?

Als bedrijfsconsultant sta je bij Oranjewoud niet alleen. Een projectmanager staat samen met jou aan het roer, een team van adviseurs ondersteunt je bij de uitvoering van de werkzaamheden. Oranjewoud streeft naar een op maat gesneden pakket van vrijheid in het ondernemen en ondersteuning door persoonlijke begeleiding. Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen we van jou?

- Een afgeronde hbo-/wo-opleiding (Chemische procestechnologie, Milieutechnologie of Technische Bedrijfskunde).

- Ten minste zeven jaar relevante werkervaring.

- Je beschikt over een groot relevant commercieel netwerk.

- Je pikt marktsignalen als eerste op en legt eenvoudig contacten met opdrachtgevers.

- Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht.

- Rijbewijs B/E.

Jouw werkomgeving:

Als één van de grootste onafhankelijke advies- en ingenieursbureaus is Oranjewoud actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Milieu is daar één van. De businessgroep Milieu en Veiligheid biedt overheden en bedrijven een zeer diverse dienstverlening op het gebied van milieu- en duurzaamheidsvraagstukken. Wij zien milieuwet- en regelgeving niet als verplichting maar juist als een kans. Hierdoor zijn wij in staat de regels in het voordeel van onze klanten te laten werken. Daarmee leveren we onze meerwaarde. Je komt terecht in een team met jonge en ervaren collega’s die elkaar ondersteunen.

Interesse?

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:

Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (0570) 50 13 74.solliciteer  Solliciteer!  tip  Tip een vriend(in)
vacature geplaatst op 25 Sep 2012 door Oranjewoud


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl