reactietermijn vacature verstreken - Senior Consultant Energie, Milieu & Duurzaamheid
PNO Consultants B.V.
PNO is marktleider in financiering en realisatie van innovatie. Onze focus ligt daarbij op subsidies en fiscale maatregelen. Zelf ooit begonnen als innovatieve spin-off is PNO geëvolueerd tot een unieke organisatie, die meegroeit met de regionale, landelijke en Europese economie. Een organisatie die bruist van de professionele dynamiek met meer dan 300 specialisten in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Engeland en Italië en met samenwerkingsverbanden in een groot aantal Oost-Europese landen.

Als één van de 'topsectoren’ staat de energiesector momenteel volop in de schijnwerpers. Het economisch en maatschappelijke belang van de sector is dan ook groot. Dit vertaalt zich in de ontwikkeling van strategische agenda's. waarvan de financiering met behulp van bijvoorbeeld subsidies tot stand komt. Het is onder andere op dit snijvlak van strategie en financiën waar PNO actief is.

In verband met een sterke toename van onze activiteiten in de energiesector zijn wij voor de vestiging Groningen op zoek naar een

Senior Consultant Energie, Milieu & Duurzaamheid

die zijn/haar stemel wil drukken op onze groeistrategie!

Als Senior Consultant bij PNO ontwikkel je projecten en adviseer je over de publieke financiering en organisatie van grote (infrastructurele) projecten. Je komt in contact met voornamelijk grote organisaties. Je communiceert ontspannen en overtuigend met zowel projectmedewerkers als directie. Je werkt zelfstandig maar bent in staat net zo gemakkelijk met anderen samen te werken. Je weet complexe projecten snel te doorgronden en herkent commerciële kansen. Omdat wij stevige groeiambities hebben ben je extra welkom als je al een relevant netwerk hebt.

Kortom, een uitdagende functie voor een enthousiaste professional die wil werken in een dynamische, kennisintensieve omgeving waar inzet, instelling en kwaliteiten bepalend zijn voor je eigen groeipad! De werkomgeving kenmerkt zich door een open cultuur, waar behalve een hands-on mentaliteit voldoende ruimte is voor ‘fun’ en persoonlijke ontwikkeling.

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding op academisch niveau, bijvoorbeeld in studierichting (technische) bedrijfskunde, milieutechniek en/of energietechniek
  • minimaal drie tot vier jaar relevante werkervaring
  • bewezen commercieel talent
  • bij voorkeur actief werkzaam geweest in of beschikkend over een relevant contactennetwerk binnen de energie-, milieu- en/of duurzaamheidsector
  • een sterk ontwikkeld analytisch en organisatievermogen
  • perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • een goede beheersing van de Engelse taal.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • een uniek consultancy bedrijf met ruimte voor ambitie, zelfstandigheid en ondernemerschap
  • marktconforme arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling en mogelijkheid te participeren
Een psychologisch onderzoek/assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Roger Brouwers, Executive Board Member telefoon 020 - 655 60 90.

Durf jij de uitdaging aan?

Mail dan jouw brief en CV aan:

PNO Consultants B.V.
Afdeling HR, Mieke Haarman
Postbus 873
7550 AW, Hengelo
E-mail: hr@pnoconsultants.com

PNO Consultants hanteert de NVP Sollicitatiecode. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
vacature geplaatst op 25 Sep 2012 door PNO Consultants


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl