reactietermijn vacature verstreken - Lab Medewerker
IMARES
Wij zoeken

iemand met aantoonbare ervaring en affiniteit met de visserij en visserij-ecologisch werk, waaronder met name otolietenwerk. Je bent goed in staat om nauwkeurig & zorgvuldig te werken met hand en hoofd; Een teamspeler, die goed met collega’s weet om te gaan en ook in periodes met drukte het hoofd koel houdt.

Wij vragen

Voor het doen van bestandsschattingen worden door IMARES vissen bemonsterd, uit de visserij (op zee en in de afslag) en vanaf onderzoeksschepen. Van een deel van deze vissen moet de leeftijd worden bepaald. Hiertoe worden gehoorsteentjes uit de kop van de vis verwijderd en behandeld, opdat de groeiringen in deze zogeheten “otolieten” zichtbaar worden. Het aantal groeiringen is daarbij een indicatie voor de leeftijd. Het prepareren van deze otolieten (uitsorteren, inleggen in hars, zagen en klaarmaken voor leeftijdsbepaling met binoculair) is een secuur werk, dat nauwkeurig en zorgvuldig werken vereist. Voor dit werk zoeken wij een medewerker “otolietenlijn”.

Wij bieden

schaal 4, tijdelijk contract

Wij zijn

IMARES, Institute for Marine Resources & Ecosystem Studies, is een toonaangevend, onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich richt op strategisch en toegepast marien ecologisch onderzoek. Het instituut is medio 2006 opgericht. Producten en diensten worden projectmatig uitgevoerd (ruim 400 onderzoeksprojecten) en zijn divers van aard: veldonderzoek, experimenten op realistische schaal, verkennende studies op labschaal, datamanagement en modellering. Het instituut beschikt over moderne onderzoeks-faciliteiten en is ISO 9001 gecertificeerd. IMARES is een organisatie-onderdeel van Wageningen UR.
Wageningen UR (University & Research centre)

Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leef­omgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema’s als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen aan de kwaliteit van leven.Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen UR op www.werkenbij.wur.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
vacature geplaatst op 05 Oct 2012 door IMARES


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl