reactietermijn vacature verstreken - Senior Manager Global Sustainability
ECNECN Policy Studies

De unit Policy Studies ontwikkelt en deelt kennis, ervaring en strategisch advies als een onafhankelijke partij in de markt. De unit staat hoog aangeschreven bij onze opdrachtgevers zoals internationale organisaties, ministeries in Nederland en andere landen, de Europese Commissie, energiebedrijven, brancheorganisaties en industrie. De unit onderscheidt zich door de multidisciplinaire wijze van werken waardoor technische, economische en sociale aspecten ge´ntegreerd zijn in onze adviezen. We weten precies wat de nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van markten en energiebeleid, beschikken over geavanceerde en actuele modellen om kwantitatief te kunnen bepalen wat de effecten van beleid zijn en werken veel samen met andere gerenommeerde organisaties. De unit Beleidsstudies heeft zich ontwikkeld tot een team van 60 onderzoekers en voert ongeveer 200 projecten per jaar uit op diverse dossiers. De unit is gestructureerd volgens vier thematische groepen die intensief samenwerken. De unit kent twee locaties, een in Petten en een in Amsterdam.

De groep Global Sustainability

Deze groep richt zich op internationale energievraagstukken. De groep voert o.a. projecten uit op het gebied van internationaal klimaatbeleid, beleid om hernieuwbare energie en energiebesparing te bevorderen in ontwikkelingslanden, vraagstukken over energie en ontwikkeling en mondiale energieontwikkelingen. Kennis over de werking van beleidsinstrumenten, financiering, internationale betrekkingen, economische afwegingen en techniek worden daarbij ge´ntegreerd. Voor de uitvoering van projecten verblijven medewerkers uit de groepen soms langere periodes in het buitenland. De groep is gevestigd in de Amsterdamse vestiging van ECN.

De functie

Als Senior Manager Global Sustainability bent u verantwoordelijk voor de aansturing van de dagelijkse gang van zaken binnen de groep, het financieel beheer en het programma management. U bent aanspreekbaar op de realisatie van de vastgestelde doelen en het beleid. U stelt het operationeel- en financieel plan op en bewaakt en bevordert de kwaliteit, kwantiteit en tijdigheid van het (productie)proces. U voert supervisie over de projecten binnen het unit team en u bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderzoek binnen de groep. Samen met de senior onderzoekers en de Unit Program Developer stelt u het onderzoeksprogramma op en bij acquisitie werkt u samen met quotation leaders in uw team en met business development.

Uw profiel

U beschikt over een afgeronde opleiding op academisch niveau. U bent een sterke people manager met internationale ervaring. U heeft een passie voor en ruime ervaring met energievraagstukken in ontwikkelingslanden en met internationaal klimaatbeleid. U beschikt over een groot netwerk op deze gebieden. Als professional heeft u affiniteit met beleid en strategievorming. Als manager bent u analytisch sterk en gewend te plannen, delegeren en controleren. U bent gewend te werken met collega professionals en weet het beste in hen naar voren te halen. U creŰert ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zonder daarbij het zicht op de te behalen resultaten te verliezen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remko Ybema, Unit Director van ECN Policy Studies, e-mail ybema@ecn.nl of Tim Karreman, HR Business Partner, via 0224 - 564183 karreman@ecn.nl.

Solliciteren kan via onderstaande link.

Sluitingsdatum is 1 november 2012.

Solliciteren
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
vacature geplaatst op 08 Oct 2012 door Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN)


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl