Directeur
Holtrop Ravesloot & Partners zoekt voor StaatsbosbeheerStaatsbosbeheer beheert ruim 260.000 ha natuur en landschap. De terreinen bieden ruimte aan vele activiteiten, miljoenen bezoekers genieten ervan, vele bedrijven zijn ermee verbonden en zij brengen duurzame producten voort. Staatsbosbeheer heeft de opdracht van de overheid deze natuurgebieden duurzaam in stand te houden, mede door zakelijke activiteiten, waarvan de opbrengst dient ter bekostiging ervan. Bij Staatsbosbeheer zijn circa 1.000 medewerkers werkzaam.

De directeur van Staatsbosbeheer is in deze boeiende en uitdagende positie belast met de dagelijkse leiding van de organisatie. Hij/zij is verantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen van Staatsbosbeheer, de strategie, de resultatenontwikkeling en de maat- schappelijke aspecten van ondernemen. Staatsbosbeheer beweegt van een uitvoeringsorganisatie van rijksbeleid naar een meer zakelijke, maatschappelijke onderneming. De directeur wordt uitgedaagd deze veranderingen met minder zekerheden en beschikbare middelen dan in het verleden succesvol te realiseren. Het is essentieel dat de directeur affiniteit heeft met de visie en doelstellingen van Staatsbosbeheer. De directeur fungeert extern en intern als boegbeeld en speelt een cruciale rol in de transitie waarin Staatsbosbeheer zich momenteel bevindt. De directeur kenmerkt zich door een verbindende persoonlijkheid, die samen met de organisatie lijnen uitzet en intrinsiek gemotiveerd is door de maatschappelijke relevantie en betekenis van Staatsbosbeheer voor de leefomgeving.

Voor de kandidaat geldt tevens:
- academisch denk- en werkniveau;
- ruime bestuurlijke ervaring binnen een complexe hybride omgeving, bij voorkeur die van een onderneming of marktgerichte organisatie;
- politiek sensitief, kennis van en/of ervaring met de bestuurlijke processen binnen de publieke sector.

Voor nadere informatie over deze positie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer drs. Freek Muller of mevrouw elsemarie Berman MSc van onderstaand bureau. Belangstellenden wordt verzocht hun brief, inclusief curriculum vitae, te richten aan hieronder vermeld e-mailadres vr 29 oktober a.s. een strikt vertrouwelijke behandeling van reacties wordt uiteraard gegarandeerd.Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
vacature geplaatst op 11 Oct 2012 door Staatsbosbeheer


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl