Werkvoorbereider
Bowie Recycling


Wij zijn een familiebedrijf met een rijke traditie in transport van bouwstoffen en in de verwerking en logistiek van afvalstromen. Onze organisatie bestaat inmiddels 50 jaar en heeft 250 medewerkers in dienst. In Nederland hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van recycling van puin, houtafval en bouw- en sloopafval en verwerken wij deze tot waardevolle secundaire grond- bouw- en brandstoffen. Daarnaast hebben wij veel kennis en ervaring met logistieke dienstverlening (transport en op- en overslag) van afval en grondstoffen voor de bouw.

Wij hechten sterk aan kwaliteit en betrouwbaarheid, wat tevens onze manier van werken kenmerkt. Wij zijn een dienstverlener die er een onafhankelijke, flexibele en klantgerichte manier van werken op na houdt, en een sterke wil heeft om te innoveren.

Onze kernactiviteiten zijn;
• Produceren van gecertificeerde secundaire bouwstoffen uit puin
• Produceren van hoogwaardige secundaire brandstoffen uit onder meer afvalhout

Om deze activiteiten uit te voeren beschikken wij over diverse locaties in heel Nederland, een transportbedrijf en een inzamelbedrijf.

Voor een verdere groei van onze organisatie zijn wij voor de afdeling projecten op zoek naar een:

Werkvoorbereider

Het profiel:
In de functie van Werkvoorbereider bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van nieuwe projecten en het beheren daarvan. In overeenstemming met de Uitvoerder stelt u de werkplanning op en verzorgt u de prognose opstelling voor de lopende werken. Tevens bent u verantwoordelijk voor de inkoopplannen en de stelt u de prestatietermijnen op. Het schrijven van V&G-werkplannen, beheren van projectdossiers conform certificeringzeisen (KAM) behoort tevens tot u werkzaamheden. Daarnaast ondersteund u de calculatie met het bepalen van hoeveelheden, opvragen van offertes bij onderaannemers en leveranciers.

Uw profiel:
Uw analytisch vermogen, planmatige aanpak en cijfermatig inzicht maken dat u de verbindende schakel bent tussen realisatie en projectadministratie. Als Werkvoorbereider bent u bekend met de disciplines, Grond-, Wate-r en Wegenbouw, Sloopwerken en Bodemsaneringen.
Het is noodzakelijk dat u bekend bent met Microsoft Office, MS Project KPD (GWW-Calc, Besteksadministratie en Infra Office) gezien het beheer van deze projecten conform RAW-Systematiek, U.A.V. en A..R.W.
Bekendheid met de Stabusystematiek en Kwaliteit Bodembesluit is een pré.


Wat vragen wij van u:
MTS Civiele Techniek en/of Bouwkunde;
Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
Kennis van VCA**, de BRL SVMS007 (Sloop) en de BRL SIKB 7000 (Saneren);
Kennis van ISO-VCA procedures, en in het bezit van VCA-Vol en BHV ;
Accuraat en besluitvaardig;
Administratief onderlegt.

Wij bieden u:
Een fulltime functie van 40 uur per week;
Een prettige werkomgeving;
Uitzicht op een vast dienstverband;
Een salaris in overeenstemming met de functie; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiele telefoon en laptop.

Interesse?
Stuur uw brief met CV en salarisindicatie naar sollicitatie@bowie.nl of naar Bowie Recycling, Afdeling P&O, t.a.v. Christel Schuurs, Postbus 35, 5450 AA Mill.

vacature geplaatst op 11 Oct 2012 door Bowie


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl