Senior adviseur industriŽle emissies
Royal HaskoningDHV


Business Line: Industry & Energy†
Standplaats: Rotterdam, Nijmegen of Amersfoort

De functie

Je werkt als projectleider en/of adviseur in teamverband aan projecten op het gebied van atmosferische emissies, emissiereducerende technieken, procestechnologie. Kortom, je krijgt te maken met alle facetten op het gebied van luchtemissies en technologie. Op basis van jouw analyses, onderzoek, berekeningen en rapportages stel je een gedegen advies op en gaat hiermee in overleg met de opdrachtgever. Je voert je projecten vooral uit voor opdrachtgevers uit de procesindustrie. Daarnaast werk je samen met collegaís van andere adviesgroepen.

Als senior adviseur ben je (mede-)verantwoordelijk voor het acquireren van projecten, het onderhouden van klantencontacten, het bijhouden van wet- en regelgeving en ontwikkelingen op het vakgebied en het begeleiden van junior adviseurs.

Het profiel

  • Je hebt een HBO of academische opleiding procestechnologie, chemische technologie, (thermische) werktuigbouwkunde of milieutechnologie;
  • Je beschikt over circa 10 jaar ervaring in advisering op het gebied van atmosferische emissies, emissiereducerende technieken en procestechnologie
  • Je hart en ervaring liggen bij het omschreven werkgebied en je wilt daarin verder gaan.
  • Je hebt affiniteit met atmosferische emissies, emissiereducerende technieken en procestechnologie;
  • Je bent communicatief en commercieel vaardig;
  • Je beschikt over een procesmatig overzicht met oog voor detail;
  • Je bent van nature ondernemend en laat daarin zelfstandigheid, inzet en doorzettingsvermogen zien.

De organisatie

De Business Line Industry, Energy & Mining biedt een breed scala van multinationale en regionale klanten. De wereldwijde belangrijkste sectoren waar wij in werken zijn: Oil & Gas, Chemicals, Energy, Ores & Minerals, Manufacturing, Pharmaceuticals, Food & Beverages en Fast Moving Consumer Goods.

Onze professionals bieden onze klanten multidisciplinaire diensten, variŽrend van de industriŽle master planning, haalbaarheidsstudies, advies, engineering en milieudiensten, maar ook volledige project- en bouwmanagement. We zijn gedreven om onze klanten te bedienen met creatieve, haalbare en duurzame oplossingen voor hun problemen, het realiseren van hun ambities en verbeteren van de samenleving.

De Adviesgroep:
In de adviesgroep Olie & Gas worden milieu gerelateerde projecten voor opdrachtgevers uit de olie- en gasindustrie uitgevoerd. Het gaat hierbij ondermeer om projecten op het gebied van bodemverontreiniging, atmosferische emissies, luchtkwaliteit, emissiereducerende technieken, emissiehandel, proces- & milieutechnologie, duurzame bedrijfsvoering, industriŽle veiligheid en IPPC-vergunningverlening. Deze onderwerpen zijn sterk in ontwikkeling. In deze dynamische omgeving leveren wij vanuit onze (technologische) expertise hoogwaardige en innovatieve adviezen aan diverse opdrachtgevers.

De adviesgroep is verdeeld over drie locaties: Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam en kenmerkt zich door een hands-on groep. Binnen de adviesgroep is een goede teamspirit aanwezig waardoor wij zowel naar binnen als buiten als groep opereren. De mogelijkheden voor ontwikkeling binnen en buiten de adviesgroep zijn ruim aanwezig. Bij indiensttreding wordt een specifiek begeleidingsprogramma samengesteld zodat je binnen korte tijd als volwaardig en zelfstandig teamlid zult meedraaien.

Ons aanbod

Waarom Royal HaskoningDHV?
Als het grootste ingenieursbureau van Nederland zijn we innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We beoordelen, belonen en beoordelen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Meer informatie over deze rol kun je inwinnen bij Martine Leman, hoofd adviesgroep Olie & Gas, telefoon 010 - 286 55 38 of bij Menno Nobels, teamleider adviesgroep Olie & Gas, telefoon 024 - 328 46 41.

Ben je geÔnteresseerd in deze rol, klik dan op 'Solliciteren'. Op deze manier komt je sollicitatie meteen op de juiste plaats binnen onze organisatie terecht.

Ook de open sollicitaties gaan via onze website. Kies de optie 'Open sollicitatie' in het menu.

Solliciteren
vacature geplaatst op 18 Oct 2012 door Royal HaskoningDHV


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl