Projectmanager / senior consultant thermische verwerking van afval en biomassa
Royal HaskoningDHV


Business Line: Industry & Energy
Standplaats: Rotterdam of Nijmegen
Kernwoorden: Een ondernemende professional

De functie

Royal Haskoning te Nijmegen zoekt een enthousiaste Projectmanager / Senior Consultant in het werkveld Thermische verwerking met ondernemerschap, teamgeest, drive en flexibele instelling.

Als projectmanager / senior consultant beschik je over een breed netwerk in de markt en heb je een reputatie opgebouwd bij deze klanten met betrekking tot relevante projectontwikkeling. Als projectmanager ben je in staat om complexe realisatieprojecten namens de klant te leiden (haalbaarheid / voorontwerp / businesscase / MER&vergunningprocedure / tendering&contracting en bouw). Als senior consultant ben je in staat om inhoudelijk strategisch toegevoegde waarde te leveren die doorslaggevend is voor de verschillende fasen in de projectontwikkeling. Je bent in staat leiding te geven aan een projectteam dat complexe, thermische processen analyseert. Bovendien ben je in staat de diepgang van de technische analyse te relateren aan de financiële haalbaarheid van de klantvraag. Kortom, een gedreven professional.

Je werkt in een enthousiast team vanuit de vestiging in Nijmegen of Rotterdam aan het op hoog niveau adviseren van opdrachtgevers in diverse marktsectoren. Ook het uitvoeren van internationale projecten behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Wij stimuleren dat onze collega’s zich breed binnen diverse werkvelden ontwikkelen.

Het profiel

  • Je bent ondernemend, commercieel én technisch gedreven, flexibel, toegewijd en professioneel, waardoor je zelfstandig en in projectteams optimaal tot ontplooiing komt;
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (werktuigbouwkunde, procestechniek of chemische technologie);
  • Je hebt tenminste 10 jaar relevante werkervaring bij een adviesbureau en/of in het bedrijfsleven, in binnen- en buitenland;
  • Je bent vertrouwd met het opstellen van complexe massa-/energiebalansen en hebt affiniteit c.q. aantoonbare ervaring met het modelleren van thermische processen;
  • Je bent een ondernemer als het gaat om de verwerving en de ontwikkeling van innovatieve en technologisch complexe projecten; waarbij je extern en intern leiding geeft aan multidisciplinaire projectteams
  • Je ervaring laat goede kennis van de project life cycle zien inclusief het ontwikkelen van de business case van de klant en Royal Haskoning.
  • Je bent bereidt bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de adviesgroep via business development en strategische processen;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;

De organisatie

Royal Haskoning is een internationaal en multidisciplinair bureau van consultants, architecten en ingenieurs. De adviesdiensten bestrijken het brede veld van de duurzame interactie tussen de mens en zijn omgeving op het gebied van Industry & Energy, Buildings, Ports & Waterways, Water en Planning & Transport. Royal Haskoning heeft diverse vestigingen, projectkantoren, dochterondernemingen en partners over de hele wereld.

De adviesgroep Waste & Energy van Royal Haskoning zoekt een projectmanager / senior consultant met ruime ervaring op het gebied van thermische verwerking van afval en biomassa.

Je werkt in een enthousiast team vanuit de vestiging in Nijmegen of Rotterdam aan het op hoog niveau adviseren van opdrachtgevers in diverse marktsectoren. Ook het uitvoeren van internationale projecten behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Wij stimuleren dat onze collega’s zich breed binnen diverse werkvelden ontwikkelen.

Ons aanbod

Royal Haskoning biedt een werksfeer waarin collegialiteit en de ontwikkeling van organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We werken met een op persoonlijke competenties gericht ontwikkelings- en beoordelingssysteem. De opleidingsmogelijkheden zijn goed. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Hoofd Adviesgroep Gertjan Dahm op telefoonnummer +31 24 3284916.

Ben je geďnteresseerd in deze rol, klik dan op 'Solliciteren'. Op deze manier komt je sollicitatie meteen op de juiste plaats binnen onze organisatie terecht.

Ook de open sollicitaties gaan via onze website. Kies de optie 'Open sollicitatie' in het menu.

Solliciteren
vacature geplaatst op 18 Oct 2012 door Royal HaskoningDHV


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl