Operator
Bioprocess Pilot Facility B.V.

In 2012 is Bioprocess Pilot Facility B.V. (BPF) opgericht. BPF biedt voor klanten de faciliteit om producten die in een laboratoriumomgeving zijn ontwikkeld op te schalen naar een productieomgeving. BPF draagt er zorg voor dat de voorbehandeling, fermentatie en opwerking van de processen en producten kwalitatief en kwantitatief optimaal verloopt. In 2012 worden de huidige faciliteiten uitgebreid en wordt er een nieuwe faciliteit bijgebouwd. Hierdoor kan BPF ook de voorbehandeling van tweede generatie grondstoffen bieden aan haar klanten. BPF onderscheidt zich door haar hoogwaardige kennis, unieke technieken en kwaliteit. Zij levert maatwerk voor haar klanten. BPF bestaat nu uit ca. 15 medewerkers en heeft de ambitie de komende jaren te groeien naar ca. 30 medewerkers. Naast professioneel is BPF ook een platte en informele organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling, inzet en eigen initiatief. Om te kunnen groeien zijn wij op zoek naar slimme, flexibele en daadkrachtige Operators met ambitie (v/m)

Je uitdaging

Als Operator speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van fermentatie- en opwerkingsprocessen en producten. Samen met je collega’s voer je experimentele projecten uit, zodanig dat de proeflocatie te allen tijde optimaal en veilig kan functioneren.

Tot je werkzaamheden behoren onder meer:

 • Interpreteren van de voortgang van de experimenten en reageren op afwijkingen.
 • Zorgdragen voor de apparatuur in de pilot facility en (mede) overdragen van apparatuur naar onderhoud op een veilige manier.
 • Op incidentele basis assisteren in het laboratorium, zoals het overenten, bereiden van media, het uitvoeren van elementaire analyses zoals HPLC, het uitvoeren van functionele testen en het afleveren van technische rapportages.
 • In de toekomst uitbreiden van de focus richting voorbehandeling van tweede generatie grondstoffen.
 • Uitvoeren van BHV werkzaamheden bij calamiteiten.

Je kwaliteiten

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, technische/operationeel, met wiskunde.
 • Daarnaast beschik je over Vapro-B diploma dan wel een vergelijkbaar diploma voor procesoperator en heb je minimaal 3 jaar operationele werkervaring bij een vergelijkbaar procesbedrijf.
 • Je hebt het theoriecertificaat Vapro-C of bent bereid deze te halen.
 • Je hebt affiniteit voor fermentatie of opwerkingsprocessen in een industriële omgeving.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent flexibel ingesteld, accuraat en hebt er zowel fysiek als mentaal geen probleem mee om in een 2 of 3 ploegendienst te werken met maximaal 13 weekenden per jaar.
 • Je bent bereid als BHV-er ingezet te worden en de daarvoor benodigde opleidingen te volgen.
 • Je staat voor kwaliteit in je werk, bent resultaatgericht en neemt graag initiatieven. Je combineert een geode probleemanalyse met praktisch inzicht.
 • Je doet vaak een stap extra en wil je verder ontwikkelen door het volgen van aanvullende vaktechnische trainingen en opleidingen.
 • Door je uitstekende communicatieve vaardigheden, hands-on mentaliteit, enthousiasme en zelfstandige instelling vind je snel je eigen weg binnen het team.
 • Je werkt altijd veilig, want Veilig werken is je tweede natuur.
 • Je hebt klantgerichtheid & service in je genen.

Ons aanbod

BPF bied je een unieke gelegenheid om in een nieuwe organisatie te komen werken met veel mogelijkheden voor eigen inbreng, discussies met collega’s, persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische opleidingen. Het betreft een afwisselende en uitdagende functie in de toekomst roulerend in een 2 en 3 ploegendienst (en maximaal 13 weekenden per jaar) met prima marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geďnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatie met CV via e-mail naar hr@bpf.eu t.a.v. Mevrouw Wieke Geesink, Human Resources.

Voor specifieke informatie over de functie kun je contact opnemen met: Els Schulten, Manager Operations , telefoonnummer: 06-12616731 of Aldo Meertens, Operations Expert 06-13552700.

Een niveau- en capaciteitstest kan deel uit maken van de sollicitatie-procedure.

vacature geplaatst op 24 Oct 2012 door Bioprocess Pilot Facility B.V.


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl