Senior adviseur rivierkunde
ArcadisAlgemeen
Als senior adviseur ben je verantwoordelijk voor het acquireren van opdrachten, adviseren van opdrachtgevers, uitvoeren en begeleiden van (grote) opdrachten en het coachen van (junior) collegaís

Standplaats: Amersfoort
Werkgebied: Water


ARCADIS is ťťn van de†grootste en breedste advies-, ontwerp- en ingenieursbureaus van Nederland. Met 2.400 medewerkers in Nederland en 21.000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu en ruimte, water en gebouwen. Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden. ARCADIS is een bedrijf om trots op te zijn. Waar het gaat over waterveiligheid, wateroverlast, watertekort, waterkwaliteit, vaarwater, drinkwatervoorziening, afvalwater en industriewater is de divisie Water actief. Veilig leven in een delta door een klimaatbestendig, duurzaam en flexibel watersysteem. We verbinden water aan gebiedsontwikkeling, klimaat en economie. We creŽren oplossingen met resultaat op de korte termijn en perspectieven voor de lange termijn. Nederland waterland bij uitstek. De adviesgroep Rivieren & Grote Wateren zorgt er voor dat ARCADIS een geziene speler is en blijft in het rivierengebied en de grote binnenlandse watersystemen. Rond deze systemen is de dynamiek steeds erg groot. We richten ons vooral op integrale projecten waarin onder meer veiligheid en ruimtelijke kwaliteit samen komen. Wij werken bijvoorbeeld met volle overtuiging aan de Ruimte voor de Rivier-projecten. Daarnaast gaan de deelprogrammaís van het Deltaprogramma en de aanpassingen aan de klimaatverandering nieuwe plannen en investeringen noodzakelijk maken. Onze kennis van rivierkunde, ruimtelijke plannen, projectleiderschap en procesvaardigheden maken de projecten tot een succes. We werken niet alleen voor de overheid, maar ook voor of met de private sector. En met name onze rivierkundespecialisten bedienen ook de buitenlandse markt.

Functieomschrijving
Ter versterking van ons team in Amersfoort zijn we op zoek naar een ervaren senior adviseur rivierkunde. Als senior adviseur ben je verantwoordelijk voor het acquireren van opdrachten, adviseren van opdrachtgevers, uitvoeren en begeleiden van (grote) opdrachten en het coachen van (junior) collegaís. Onderstaand een indruk van de werkzaamheden die in onze projecten aan de orde komen.
  • Onderzoek en advisering ten aanzien van rivierkundige maatregelen;
  • Analyse en interpretatie van rivierkundige gegevens en modeluitkomsten. Op basis van je fundamentele kennis en inzicht verder denken dan de modellering alleen;
  • Hydraulisch, hydrodynamisch en morfologisch modelleren van waterlopen en waterbouwkundige constructies;
  • Werken met en in geografische informatiesystemen (GIS);
  • Schrijven van zowel technische als meer beleidsmatige rapportages;
  • Proces- en projectmanagement van opdrachten;
  • Presenteren op workshops, congressen en cursussen.
In onze projecten komen meestal verschillende aspecten samen. Goede voorbeelden daarvan zijn de Ruimte voor de Rivier-projecten. We ondersteunen naast planprojecten ook steeds meer projecten in de uitvoeringsfase en ten behoeve van (natuur) beheersplannen. De projectenportefeuille in het buitenland groeit.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega die†een academisch werk- en denkniveau combineert met een teamspeler mentaliteit. Daarnaast heb je minimaal 7 jaar werkervaring opgedaan bij een commerciŽle organisatie met de hierboven omschreven werkzaamheden. Indien je†ambities hebt voor†het lijnmanagement dan is dat bespreekbaar. † Je begrijpt†hoe integrale rivierprojecten worden vormgegeven en je wil je daarin inhoudelijk verder blijven ontwikkelen. Je vindt het een uitdaging om mede vorm te geven aan de groei en ontwikkeling van de adviesgroep en het team in Amersfoort. † Om deze functie goed te kunnen uitoefenen en op termijn te kunnen doorgroeien, ben je zelfstandig, leergierig en kun je je zowel mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.

Wat bieden wij?
Een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met divers talent binnen verschillende (technische) disciplines. Wij geloven dat werken in gemengde teams leidt tot uitwisseling van kennis, ideeŽn en ervaringen en daarmee tot betere resultaten. We zijn praktisch, zakelijk, wendbaar en ondernemend. Onze projecten zijn vaak van groot maatschappelijk belang. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit zijn voor ons de leidraad. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je met name goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Er is volop ruimte voor vernieuwende ideeŽn.

Reageren
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Renť Teiken, recruiter, via telefoonnummer 06-50736710 of via rene.teiken@arcadis.nl. Solliciteren alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail. †

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 19 Jan 2013 door ARCADIS


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl