Toezichthouder milieukundige begeleiding
Tauw
Je werkomgeving
Bij Tauw kun je jezelf zijn. Als professional en als persoon. Vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. Daarvoor biedt Tauw je de mogelijkheden en de ruimte.
Onze afdeling Onderzoek & Advies houdt zich bezig met meten, onderzoeken, interpreteren en analyseren van data, verbindt daar conclusies aan en brengt vervolgens adviezen uit. Ook worden er inspecties uitgevoerd en houdt men toezicht op uitvoering van projecten. Er is een grote diversiteit in de expertise van de medewerkers. Ter ondersteuning van deze afdeling zoeken wij voor onze locatie in Rotterdam een toezichthouder milieukundige begeleiding, met als werkgebied vooral het westen van Nederland. Hier begeleid je landbodemsaneringswerkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers, van gemeenten tot multinationale industrieŽn.

Je rol
Als toezichthouder controleer je de aannemer in het veld op de goede uitvoering van het werk. Je bent de oren en ogen van de opdrachtgever en samen met de directievoerder en projectleider begeleid je de aannemer in het werk en zorg je voor een goede en veilige uitvoering conform de regels die gesteld zijn aan de uitvoering van landbodemsaneringen (BRL 6001).
Je werk bestaat voornamelijk uit controles uitvoeren, bemonsteren van putbodems, putwanden en grondwater, het bijhouden van het logboek en registreren van hoeveelheden, resultaten, et cetera en het notuleren van bouwvergaderingen. Daarnaast behoort het communiceren met de uitvoerder tot je takenpakket. De aannemer voert het werk uit, maar jij draagt bij door op de juiste momenten te sturen en te controleren.

Je profiel
Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als veldmedewerker met de ambitie om door te groeien tot toezichthouder milieukundige begeleiding of je bent een toezichthouder milieukundige begeleiding met bij voorkeur een BRL6001 erkenning. Verder bezit je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Join our professional playground?
Spreekt de rol van toezichthouder milieukundige begeleider jou aan? Vul het sollicitatieformulier in. Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Remon den Ouden, groepshoofd Onderzoek & Advies, T +31 10 28 86 14 7 of +31 65 26 93 73 1 Joost Bakx, groepshoofd Onderzoek & Advies, T +31 10 28 86 11 0 of +31 62 04 92 47 6 Jan Dijkstra, afdelingshoofd Onderzoek & Advies, T +31 20 60 63 20 1 of +31 65 13 36 12 4

vacature geplaatst op 27 Feb 2013 door Tauw


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl