Engineer
Van der Valk Solar Systems B.V.

Van der Valk Systemen is al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten in de glastuinbouw en industrie. Onder de naam van ons zusterbedrijf Van der Valk Solar Systems ontwikkelen en produceren wij sinds 2007 solar montagesystemen. Al ons personeel werkt voor beide bedrijven. Van der Valk Systemen en Van der Valk Solar Systems werken op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop dan ook nauw met elkaar samen.

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Engineer.

 

Omschrijving functie  

In deze functie die valt onder de afdeling Product Development doe je de engineering van nieuwe stempels en gereedschappen voor de bewerking van metaal. Tevens ben je betrokken bij aanpassingen van bestaande productiemiddelen, met als doel de productiekosten te verlagen en de kwaliteit te waarborgen. Hiervoor maak je gebruik van een 3D-tekenpakket en werk je nauw samen met de technische dienst. Je bent tevens verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van zowel de interne productie als de uitbestede materialen. Kortom: een veelzijdige functie in een dynamisch en innovatief bedrijf.

 

Functie-eisen 

De kandidaat die we zoeken is een creatieve en oplossingsgerichte engineer met ervaring in de metaalbewerking. Verder ben je geďnteresseerd in moderne productietechnieken en ervaring met serieproductie is een pré. Je vindt kwaliteit erg belangrijk en kunt gestructureerd werken. Opleidingsniveau minimaal MBO metaal.

 

Wij bieden

Na een gedegen inwerkperiode zul je je volledig kunnen ontplooien in deze fantastische functie. Je zult veel samenwerken met diverse mensen binnen ons bedrijf, maar je zult ook veel zelfstandig moeten opereren. Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren op deze functie

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om schriftelijk te reageren naar Van der Valk Systemen B.V., t.a.v. Johan Broos, Zwartendijk 73, 2681 LP Monster of naar jbroos@valksystemen.nl.


MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart
vacature geplaatst op 04 Mar 2013 door Van der Valk Solar Systems B.V.


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl