Junior Specialist / Technisch Consultant Voertuigemissies
TNO
TNO onderdeel:Behavioural and Societal Sciences
Ervaringsniveau:Junior (0 tot 3 jaar)
Referentiecode:13-D-STL-JrSpecVoertuigEmissies-extN
Deeltijdfactor:Fulltime (32 - 40)


Jouw expertise

De research groep Sustainable Transport & Logistics (STL) helpt het vervoer van goederen en personen efficiŽnter en duurzamer te maken, door ontwikkeling van adequate oplossingen voor intelligente logistiek en effectief beleid voor schone en duurzame mobiliteit.

Binnen STL meet, analyseert en modelleert het Team Duurzame Mobiliteit transport emissies, legt het verband met technologieŽn en vertaalt dit naar effectief beleid voor duurzaam verkeer en vervoer. Ons doel is om strategisch bij te dragen aan de transitie naar duurzame mobiliteit in Europa, door het koppelen van excellente technologische kennis aan beleidsadviezen, rekening houdend met gedrags- en economische aspecten.

Jouw impact

Het verduurzamen van mobiliteit is de doelstelling van ons en onze klanten. Het wegtransport moet schoner en zuiniger en er is nog een lange weg te gaan. In deze functie maak je deel uit van een team van onderzoekers en consultants die gespecialiseerd zijn in beleidsadvisering op het gebied van duurzame en schone mobiliteit. Je werkt op het snijvlak van overheid en automobielsector. Je bent erop gericht om onze klanten van beleidsadvies te voorzien op het gebied van duurzame mobiliteit, gebaseerd op je voertuigtechnische kennis. Dit doe je door je te ontwikkelen als technisch specialist. Je vergaart kennis door projecten, meetprogrammas en samenwerking met collega's. Die kennis zet je in om in gedegen, vernieuwende en objectieve adviezen aan onze klanten. Je werkt zelfstandig of in een team in belangrijke projecten voor de nationale overheid ťn de Europese Commissie en je draagt in die projecten inhoudelijke en procesmatige verantwoordelijkheid.

Jouw competenties

Je bent gericht op het boeken van resultaten en het hebben van invloed en impact bij klanten en binnen TNO. Je bent geinteresseerd in en je hebt een brede kennis van voertuigtechniek, bij voorkeur sleutel je zelf wel eens een avondje, maar je bent ook maatschappelijk betrokken. Beide eigenschappen combineer je met een flinke dosis enthousiasme om te werken aan duurzame mobiliteit, zowel in technische als beleidsmatige zin. Je neemt eigenaarschap voor je werk en je bent een teamspeler, die het leuk vindt om samen met anderen problemen voor klanten op te lossen. Daarnaast ben je in staat de volgende competenties te ontwikkelen: je bent gestructureerd, analytisch en kwantitatief sterk. Je bent overtuigend, zelfstandig in staat om advies aan klanten uit te brengen, zowel inhoudelijk als methodologisch. Communicatief ben je sterk en je kunt goed "actief" luisteren.

Inlichtingen bij : Dhr. W.A. (Willar) Vonk, Projectmanager, tel. +31 (0)88-86 68413 Contactpersoon HR : Dhr. Mr. F. (Raoul) Heesters, Recruiter, tel. +31 (0)88-86 62539
Datum plaatsing vacature : 05-maart-2013


Solliciteer Direct

vacature geplaatst op 27 Mar 2013 door TNO Behavioural and Societal Sciences


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl