Projectleider Bodemsanering
Grontmij

Wat gaat u doen?
U voert projecten uit op het gebied van bodemsanering en –beheer sturend op tijd, kwaliteit en geld. Vaak maakt bodemsanering en -beheer bij Grontmij onderdeel uit van stedenbouwkundige projecten. Daarnaast vormt het voor veel van onze industriële klanten een obstakel voor hun bedrijfsvoering. In deze gevallen is onze taak er op gericht de klant te ontzorgen.
U wordt betrokken bij complexe bodemsaneringsprojecten waar innovatieve (in-situ) saneringstechnieken een belangrijke rol innemen. In deze projecten zult u samenwerken met specialisten op het gebied van bodembeleid, geohydrologie, geotechniek, ruimtelijke ordening en infra.
U onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en samenwerkingspartners en wordt betrokken bij ons acquisitieprogramma. Tot uw klanten gaan behoren overheden, ontwikkelaars en de industrie. Tenslotte levert u een belangrijke bijdrage aan de uitwisseling van kennis binnen Grontmij op het gebied van in-situ bodemsanering.Wie bent u?
  • U hebt tenminste een afgeronde hbo-opleiding (civile techniek, milieukunde of aardwetenschappen) en hebt tenminste acht jaar relevante werkervaring opgedaan. Kennis van en ervaring met geohydrologische modellering is een pré.
  • U beschikt over relevante ervaring van in-situ bodemsaneringtechnieken waarbij u zowel de ontwerpfase als uitvoeringsfase beheerst
  • U hebt een sterk probleemanalyserend vermogen, bent resultaatgericht, initiatiefrijk en besluitvaardig.
  • U denkt in praktisch haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit. Ook bent u goed in staat om in teamverband te werken en bent u sterk in plannen en organiseren.
  • U bent communicatief en commercieel vaardig. U kunt goed luisteren en bent van daaruit in staat om de klantvraag op de juiste manier te vertalen.


Wat bieden wij?
We bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in uw persoonlijke groei en loopbaan. Grontmij kent een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdeling en- ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Geďnteresseerd?
Wij ontvangen uw sollictiatie graag middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Meer informatie over deze functie kunt u krijgen bij Peter Kaasenbrood, Teamleider Bodem Zuid, e-mail peter.kaasenbrood@grontmij.nl. Informatie over de sollicitatieprocedure kunt u krijgen bij Mark Wybenga, Recruiter, telefoon 030 220 73 58, e-mail recruitment.nl@grontmij.nl

vacature geplaatst op 27 Mar 2013 door Grontmij


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl