(Senior) beleidsmedewerker t.b.v. Veehouderij
Hoofdkantoor Dierenbescherming in Den Haag

De Dierenbescherming is een zelfstandige non-profit organisatie. Met de inzet van zo'n 200.000 leden, donateurs, vrijwilligers en medewerkers komen wij op voor de belangen van dieren. Door voorlichting, lobby en acties werken we aan een diervriendelijke samenleving, bestrijden we dierenmishandeling, zien we toe op naleving van dierenwetgeving en vangen we dieren in nood op. Binnen de Dierenbescherming zijn diverse groepen actief, zo ook de groep Dierenbeleid, Hulp & Toezicht. Deze groep behartigt alle dier-gerelateerde beleids- en uitvoeringsonderwerpen van de Dierenbescherming.

In verband met vervanging zoeken wij voor het Team Beleid Dier Maatschappij in de groep Dierenbeleid, Hulp & Toezicht per direct een:

 

(Senior) beleidsmedewerker t.b.v. Veehouderij
(gemiddeld 36 uur per week)
Den Haag

 

Wat houdt de functie in?
Als (senior) beleidsmedewerker heb je als taak het initiëren, ontwikkelen en implementeren van beleid ten aanzien van de veehouderij. Je draagt zorg voor de afstemming, besluitvorming, uitwerking en kennisbevordering die nodig is om kansen en bedreigingen in goede banen te leiden zodat de Dierenbescherming ook binnen de veehouderij leidend en vooruitstrevend is.

Wie ben jij?
Academisch denk- en werkniveau op dierinhoudelijk gebied (pluimvee, konijnen en aquacultuur)  is onmisbaar om in deze functie te slagen. Daarbij heb je inhoudelijke kennis op zowel het gebied van wet- en regelgeving omtrent dieren in de veehouderij als op het gebied van gedrag en biologie. Je bent in staat om kennis en vaardigheden over te brengen en hebt kennis van automatiseringsprocessen en bestuurlijke besluitvorming. Je bent contactueel vaardig, pragmatisch, evenwichtig, representatief, weet de vertaling van beleid naar praktijk te maken en vice versa en je schrijft en spreekt zowel vlekkeloos Nederlands als behoorlijk Engels.

Meer informatie of meteen solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie met een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, op basis van functieschaal 55 - 65 afhankelijk van ervaring (€ 2.443 - € 4.820) gebaseerd op een 36-urige werkweek, neem je contact op met Marijke de Jong via 06 – 42 03 38 00.Je schriftelijke sollicitatie met een heldere argumentatie zend je vóór 1 april 2013. per e-mail naar sollicitatie@dierenbescherming.nl t.a.v. Bianca Eve onder vermelding van sollicitatie (senior) beleidsmedewerker veehouderij.

vacature geplaatst op 28 Mar 2013 door Dierenbescherming


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl