Commercieel ingesteld ecologisch onderzoeker
IMARES, Institute for Marine Resources & Ecosystem Studies

Vacaturecode: IMA Delta0013
Locatie: Yerseke
Functietype: Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
Einddatum: vr 17 mei 2013
Reageren: Klik hier om te reageren

Wij zoeken
Wereldwijd stijgt de vraag naar voedsel, energie en grondstoffen. Meer en meer is de zee nodig om aan deze vraag te voldoen. Onderzoeksinstituut IMARES wil graag haar kennis van het mariene ecosysteem inzetten voor deze ontwikkeling. Als onderzoeker bij IMARES verricht u onderzoek op het gebied van ecologie in Deltagebieden en benadert daarbij actief (nieuwe) klanten in dit onderzoeksgebied. Daartoe verwerft u actief nieuwe opdrachten en onderhoudt relaties met huidige en nieuwe klanten door de juiste combinatie van persoonlijk contact en een commerciŽle instelling. U combineert het doen van toegepast wetenschappelijk onderzoek met acquisitie van opdrachten op basis van inhoudelijke kennis. U heeft een leidende en soms uitvoerende rol bij het schrijven van subsidieaanvragen en offertes en leidt uw projecten op professionele wijze. U bezoekt de relaties en vertegenwoordigt IMARES in binnen- en buitenland. U vervult een belangrijke rol in de professionalisering van onze medewerkers op het gebied van acquisitie en klantrelaties. Enthousiasme, commerciŽle vaardigheid, ondernemingszin en een hands-on mentaliteit zijn termen die op u van toepassing zijn.

Wij vragen
U heeft een stevige persoonlijkheid en bent een energiek en zakelijk ingesteld met uitstekende communicatieve eigenschappen. U bent in staat om belangen van verschillende stakeholders te verenigen en gaat klantgericht te werk. U heeft aantoonbare ervaring met toegepast wetenschappelijk marien ecologisch onderzoek. U bent in staat om samenwerking tussen mensen en groepen tot stand te brengen. U bent analytisch sterk. U beschikt over een relevant netwerk in de zuidwestelijke delta van zowel overheid gerelateerde opdrachtgevers als het (inter)nationale bedrijfsleven.

Wij bieden
Een dienstverband met een werkweek van 36 uur. Uw salaris is afhankelijk van uw opleiding en werkervaring. Uw standplaats is Yerseke. IMARES kent een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw dr. B.D. (Birgit) Dauwe, hoofd van de afdeling Delta, telefoon 0317 482042, email: birgit.dauwe@wur.nl.

Wij zijn
IMARES, Institute for Marine Resources & Ecosystem Studies, is een toonaangevend, onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich richt op strategisch en toegepast marien ecologisch onderzoek. Het instituut is medio 2006 opgericht. Producten en diensten worden projectmatig uitgevoerd (ruim 400 onderzoeksprojecten) en zijn divers van aard: veldonderzoek, experimenten op realistische schaal, verkennende studies op labschaal, datamanagement en modellering. Het instituut beschikt over moderne onderzoeks-faciliteiten en is ISO 9001 gecertificeerd. IMARES is een organisatie-onderdeel van Wageningen UR.


Wageningen UR (University & Research centre)
Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leef≠omgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke themaís als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen aan de kwaliteit van leven.

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen UR op http://www.wageningenur.nl/nl/Werken-bij.htm.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
vacature geplaatst op 08 May 2013 door IMARES, Institute for Marine Resources & Ecosystem Studies


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl