Vrijwilliger Persvoorlichting en Communicatie
Wereld Natuur Fonds


Zeist - Het WNF zoekt per direct een vrijwilliger Persvoorlichting en Communicatie. Je maakt deel uit van de Unit Communicatie en Voorlichting. Binnen de unit zijn twee senior persvoorlichters verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van het Wereld Natuur Fonds in de kranten, op radio/tv en op internet.

Als vrijwilliger persvoorlichting heb je de volgende taken:

  1. Webberichten schrijven, opzet maken voor persberichten
  2. Beheren van het nieuwsblok op de website
  3. Perscontacten lijst bijhouden
  4. Praktische ondersteuning bij (pers) events en campagnes
  5. Indien nodig ondersteuning Unit Communicatie (bv. social media)

Wie ben je

We zoeken een initiatiefrijk, praktisch ingesteld persoon. Je hebt een HBO-opleiding richting Communicatie of Journalistiek en liefst ook een aantal jaren relevante werkervaring. Je bent creatief, goed op de hoogte van actualiteiten en je vindt het leuk om te schrijven. Je bent besluitvaardig, servicegericht, schrikt niet van deadlines en bent ook bereid om in voorkomende gevallen buiten kantoortijd te werken. Daarnaast kennen CMS en social medianetwerken als Twitter en Facebook geen geheimen voor je.

Wat bieden wij

Het Wereld Natuur Fonds is een enthousiaste, dynamische en veelzijdige organisatie met een informele sfeer. Wij bieden een onkostenvergoeding van  € 125,- per maand op basis van voltijd.

Informatie en procedure

We willen het liefst iemand voor 32-40 uur gedurende een periode van vijf of zes maanden. Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken je je in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je uit om voor 1 september a.s. je belangstelling middels een e-mail met motivatie en c.v. kenbaar te maken bij Ellen Kloosterman, HR adviseur (HR@wwf.nl). Vermeld in de subjectregel “Vrijwilliger Persvoorlichting”. Voor meer functie-inhoudelijke informatie kun je terecht bij Nathalie van Koot, senior persvoorlichter (nkoot@wwf.nl).

Overige informatie

Het Wereld Natuur Fonds voert een actief beleid om het gebruik van het openbaar vervoer en fiets voor woon/werkverkeer en zakelijke reizen te stimuleren.


Wij proberen deze vacature zelf in te vullen, mocht dit niet lukken dan nemen wij graag zelf het initiatief om diensten van een bureau in te schakelen.

vacature geplaatst op 27 Jul 2013 door Het Wereld Natuur Fonds


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl