reactietermijn vacature verstreken - Medewerker Informatie en Service
Wereld Natuur Fonds


Zeist - Ben je op zoek naar een functie waarin je samen met het team je inzet voor het gezamenlijke resultaat? Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring en heb je affiniteit en ervaring met het werken in een database/database controle? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie.

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) bestaat uit drie afdelingen; Natuurbescherming, Marketing & Communicatie en Financiën & Bedrijfsondersteuning. Deze afdelingen zijn verder onderverdeeld in diverse units.
 
De unit Informatie en Service is onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie. De unit Informatie en Service is binnen het Wereld Natuur Fonds verantwoordelijk voor alle inkomende contacten. Dit betekent alle contact met de achterban van het WNF en iedereen die interesse heeft in onze organisatie. De medewerkers van Informatie en Service fungeren daarom als het visitekaartje voor de organisatie.
 
De doelstellingen van onze unit zijn:
 
·                     Het (proactief) geven van informatie over ons werk
·                     Verzorgen van juiste eenduidige communicatie
·                     Proactief gebruik maken van deze contacten zodat inkomsten gegenereerd worden t.b.v. de doelstellingen van het Wereld Natuur Fonds
 
De functie van Medewerker Informatie en Service omvat een standaard takenpakket èn één of enkele roulerende specifieke taken. De medewerker rapporteert direct aan het Hoofd Informatie en Service.
 
Bij de Unit Informatie en Service is een vacature ontstaan voor:
 
 
Medewerker Informatie en Service
voor 32uur per week voor een periode van 6 maanden
 
 
De functie
Als medewerker Informatie en Service werk je in een team van 11 mensen en ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en adequaat be- en afhandelen van binnenkomende vragen, opmerkingen en klachten van onze donateurs en andere geïnteresseerden (klanten).
 
In elk contact, of het nu is via telefoon, e-mail, post of social media, neem je de behoeftes van de klant en die van WNF mee in je actie en/of communicatie. Je ziet het als een uitdaging om onze donateurs en klanten goed te woord te staan, je haalt voldoening uit tevreden klanten en je zet graag net dat stapje extra. Het spreekt voor zich dat wat je belooft ook daadwerkelijk waarmaakt.
 
Je beantwoordt vragen over lidmaatschappen en ons natuurbeschermingswerk en je verwerkt accuraat de administratie van klant- en gespreksgegevens. In deze klantcontacten luister je goed naar de vraag, de wens of het verzoek, weet je de emotionele boodschap te herkennen en weet je hier proactief op te reageren. Belangrijke signalen weet je te herkennen en te vertalen naar suggesties ter verbetering. Daarnaast gebruik je overtuigingskracht en enthousiasme in het overbrengen van de standpunten van het WNF en weet je deze standpunten helder te verwoorden.
 
Tijdens de uitvoering van je taken zie je continue commerciële kansen om inkomsten te genereren ten behoeve van de doelen van onze organisatie en zet je hiervoor je creativiteit en overtuiging in.
 
Naast de dagelijkse werkzaamheden is iedere medewerker verantwoordelijk voor één of enkele roulerende specifieke taken. Deze specifieke taken bestaan uit: intranet- en bestandsonderhoud, verwerken van schenkingen via notariële akte, bedanken n.a.v. grote giften, beantwoorden van complexe inhoudelijke vragen en hierin schakelen met specialisten van de afdeling Natuurbescherming, verzendingen en uitgaande post en database controle en signalering.
 
Je zet je samen met je team in voor het gezamenlijk resultaat en de doelstellingen van de afdeling, werkt hierin nauw samen en neemt gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de werkhoeveelheid.
 
De functie-eisen
Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een afdeling klantenservice. We zoeken een collega met een optimistische uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent accuraat, stressbestendig, communicatief vaardig, een teamspeler en je hebt lef. Je denkt niet in beperkingen maar in oplossingen.
 
We zijn op dit moment op zoek naar een persoon die affiniteit heeft met de specifieke taak database controle en ervaring heeft met het werken in een database en het daarmee samenhangende analyseren, controleren en signaleren. Daarnaast heb je aantoonbaar commerciële ervaring binnen een klantenservice of callcenter. Als laatste beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 
Procedure
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel en e-mail je CV en motivatie vóór19 september a.s. naar Rozalie Feenstra, afdeling HR: rfeenstra@wwf.nl. Vermeld in de subjectregel ‘vacature Medewerker IS’. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Annemarie Verwijmeren of Maartje de Jong,  medewerkers Informatie en Service (030-6937323).
 
Overige informatie
De functie is ingedeeld in functiegroep 12,het salaris is ± € 2.300,- bruto per maand op basis van 40 uur en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Verder heeft het Wereld Natuur Fonds  marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Werktijden zijn van 08.45-17.15 uur. Gemiddeld 1 keer per maand wordt er in de avond gewerkt. De part-time dag zal op dinsdag zijn.
 
Het Wereld Natuur Fonds voert een actief beleid om het gebruik van het openbaar vervoer en fiets voor woon/werkverkeer en zakelijke reizen te stimuleren.
Wij proberen deze vacature zelf in te vullen, mocht dit niet lukken dan nemen wij graag zelf het initiatief om diensten van een bureau in te schakelen.
vacature geplaatst op 10 Sep 2013 door Het Wereld Natuur Fonds


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl