Lead Auditor Milieu Bodem
Lloyd’s Register Group


Job ID #: 3283 Location: Netherlands, Rotterdam
Position Category: Assessors Department: LRQA
Position Type: Full-Time Regular Education Required: Bachelors Degree
Experience Required: 3 - 5 Years Relocation Provided:
Salary:
Apply NowLRQA staat voor Lloyd’s Register Quality Assurance en is een onderdeel van de Lloyd’s Register Group; een organisatie met als doel het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld.
LRQA onderscheidt zich door; business assurance, kennis en onafhankelijkheid en onpartijdigheid. LRQA heeft een uitgebreid pakket van professionele en onafhankelijke diensten, welke klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van hun managementsystemen. Door de toewijding, expertise en klantgerichtheid van de medewerkers garandeert LRQA dat managementsystemen efficiënter en effectiever worden. De medewerkers van LRQA maken het verschil!
.Wij zijn op zoek naar een Lead Auditor Milieu. Als Lead Auditor Milieu toets je zelfstandig of als leider op het gebied van milieu & ARBO of milieu & verificatie. Als deskundige onderzoek je het implementeren van een dergelijk systeem met als doel na te gaan of het voldoet aan gestelde eisen en goed functioneert. De audit levert ook een bijdrage aan de complete verbetering van deze systemen. Het verbreden en verdiepen van de samenwerking met onze relaties vormt tevens een aspect van de functie. Op basis van jouw vakmanschap lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de dienstverlening.• Je bent bereid om naar klanten door het hele land te reizen.
• Je hebt kennis en ervaring met SIKB bodem, ISO 14001 en ISO9001
• Je hebt een afgeronde HBO milieukunde of procestechnologie opleiding,
• en bent in het bezit van een erkend MVK/HVK diploma.
• Je hebt minimaal 3 jaar praktijkervaring in het vakgebied milieu en ARBO.
• Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een gevoel voor (interne) bestuurlijke verhoudingen bij klanten.
Voor kandidaten met bredere ervaring is het tevens mogelijk om ingezet te worden als projectleider. Als projectleider ben je betrokken bij bijvoorbeeld verificaties, klant specifieke vraagstukken, positiebepalingen en duurzaamheids projecten.

Wat bieden wij
Als gecertificeerd Top Employers bieden wij je een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen. Wij investeren in je met opleidingen en trainingen en wij geven je alle ruimte om je talenten te ontplooien. Onze medewerkers vormen het hart van onze organisatie.

Solliciteren
Herken je jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd? Wil je deel uit maken van een omgeving waar medewerkers zich volop kunnen ontwikkelen om hun eigen ambities te realiseren? Niet alleen op het gebied van je carrière maar ook op het gebied van persoonlijke groei? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Meer informatie
Wil je graag meer informatie over de vacature? Je kunt dan op werkdagen contact opnemen met Bart Nollen (Corporate recruiter), telefoonnummer +31 (0) 10 2248 599vacature geplaatst op 20 Dec 2013 door Lloyd’s Register Group


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl