reactietermijn vacature verstreken - TCI rechercheur
Ministerie van Infrastructuur en MilieuArbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 10
Minimum salaris € 2396 bruto per maand
Maximum salaris € 3852 bruto per maand
Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Dienstverband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 36
Maximaal aantal uren per week 36
Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering.
De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Tevens heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Functiegroep

Deze vacature valt in de functiegroep Inspecteur / Medewerker Toezicht. Binnen het Functiegebouw Rijk staat deze functiegroep omschreven als: verricht toezichtactiviteiten op naleving van de regelgeving en voorkomt of beëindigt ongewenste situaties en/of doet voorbereidende toezichtwerkzaamheden.

Wil je meer over de functiegroep Inspecteur / Medewerker Toezicht en de betreffende doorgroeimogelijkheden te weten komen, ga dan naar het Functiegebouw Rijk en kom alles te weten over Inspecteur / Medewerker Toezicht .

Wil je meer weten over het Functiegebouw Rijk? Bekijk dan de uitleg.

De organisatie - Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Het ministerie van Infrastructuur en Milieu zet in op leefbaarheid en bereikbaarheid, met een goede doorstroming in een schone en veilige omgeving. Het ministerie werkt aan krachtige verbindingen over de weg, het spoor, het water en door de lucht, beschermt tegen wateroverlast en bevordert de kwaliteit van lucht en water. Vlot, veilig en leefbaar: dat is Infrastructuur en Milieu.

De afdeling - ILT Inlichtingen- en Opsporingsdienst, team Criminele Inlichtingen
In de bestrijding van milieucriminaliteit vervult de ILT/Inspectie en Opsporingsdienst (IOD) een essentiële rol. Onder het gezag van het Openbaar Ministerie (OM) voeren we betekenisvolle opsporingsonderzoeken uit, zaken met een grote maatschappelijke impact. De ILT/IOD richt zich op criminele misstanden waarbij zonder ingrijpen van de overheid uiteindelijk onherstelbare schade ontstaat aan mens, milieu en maatschappij. Het Team Criminele Inlichtingen (TCI) maakt onderdeel uit van de IOD en voert haar activiteiten doorgaans in heimelijkheid uit en richt zich op het inwinnen van informatie door het runnen van informanten. Het TCI is vooral dienstbaar aan de tactische opsporings- en sturingsprocessen. Het inwinnen van gewenste informatie is een specialistische taak voor de runners.

Het TCI spant zich in om informatie in te winnen op de thema’s bodem, EVOA, illegaal vuurwerk en fraude in woningcorporaties volgens het Handhavingarrangement. Daarnaast werkt het TCI in samenwerking met andere Bijzondere Opsporingsdiensten of de politie op het gebied van gevaarlijke stoffen, bio- en covergisting, biociden en bunkerolie. Het TCI richt zich op transport als er ook sprake is van een milieudelict.

Bijzonderheden
Solliciteren via de e-mail is ook mogelijk, stuur je Curriculum Vitae met begeleidende brief onder vermelding van het vacaturenummer naar recruitment@minienm.nl

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met een selectiecommissie en een operationeel assessment waarin de benodigde competenties worden gemeten. Een A screening maakt tevens onderdeel uit van de selectieprocedure en voor de functie van TCI rechercheur is het tevens van belang dat je de opleiding “omgaan met criminele inlichtingen binnen de taakstelling van het TCI” met goed gevolg afsluit. Deze opleiding wordt verspreid over een periode van circa 10 weken gegeven en dient in principe binnen één jaar na invulling van de functie behaald te zijn.
vacature geplaatst op 21 Feb 2014 door Ministerie van Infrastructuur en Milieu


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl