Senior medewerker klimaatproeven
Ministerie van Defensie


U leidt bij het Materieel Logistiek Commando (MatLogCo) onderzoeksprojecten van begin tot eind en voert zelf ook onderzoeksactiviteiten uit. Ook onderhoudt en behartigt u het vakgebied klimaat. Als senior medewerker klimaat analyseert u de onderzoeksbehoefte, stelt u onderzoeksplannen op en coördineert, controleert en stuurt u de uitvoering van het onderzoek, zowel binnen MatLogCo als bij externe, soms buitenlandse organisaties. Daarnaast coördineert u de totstandkoming van (deel)rapportages en verzorgt u eindrapportages, zowel inhoudelijk als administratief. U geeft advies op uw expertisegebied. Uw gesprekspartners binnen MatLogCo zijn het clusterhoofd, de 2e senior klimaat, de beproevingsanalist en de beproevingsbegeleiders. Buiten MatLogCo zijn dit de diverse opdrachtgevers. Uw onderzoeksactiviteiten bestaan uit het meten, registreren en beoordelen van in de praktijk gemeten prestaties in bijna alle wereldwijd voorkomende warme en koude klimaten. U onderhoudt en behartigt het vakgebied door studies en onderzoeken over onderzoeksmethoden en -technieken, het doen van voorstellen voor aanpassing van de onderzoeksfilosofie. U zorgt dat u op de hoogte bent van ontwikkelingen in het vakgebied.

Functie-eisen

  • U heeft een afgeronde hbo-opleiding werktuigbouwkunde of vergelijkbare technische richting.
  • U heeft ruime kennis op het gebied van klimaat.
  • U heeft kennis van Duits en Engels.
  • U heeft ervaring in het vakgebied en ruime ervaring met onderzoeken.
  • U heeft goede contactuele en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 9
Minimum salaris € 2491 bruto per maand
Maximum salaris € 3438 bruto per maand
Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Dienstverband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd)
Minimaal aantal uren per week 38
Maximaal aantal uren per week 38

De organisatie - Ministerie van Defensie, Materieel Logistiek Commando

Het ministerie van Defensie bestaat uit de Bestuursstaf (het departement), de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Commando DienstenCentra en de Defensie Materieel Organisatie. De minister leidt het ministerie van Defensie. Defensie vertoont overeenkomsten met een groot bedrijf. De operationele commando's (zee-, land- en luchtstrijdkrachten), de marechaussee, het Commando DienstenCentra (CDC) en de Defensie Materieel Organisatie (DMO) lijken op werkmaatschappijen. Defensie heeft circa 68.000 medewerkers en is daarmee 1 van de grotere werkgevers van Nederland.

Meer informatie over de organisatie

De afdeling - Producteenheid Technologie, Cluster Deelsystemen

De Producteenheid (PE) Technologie is een onderdeel van de Koninklijke Landmacht en richt zich vooral op het kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van technische verificaties, engineering- en onderzoeksopdrachten van hoofdzakelijk grondgebonden systemen. De PE is ook verantwoordelijk voor het actueel blijven van technologische en technische mogelijkheden binnen en buiten Defensie en het juist invoeren van nieuwe systemen bij de operationele commando’s (OPCO’s). Daarvoor voert de PE operationele beproevingen en degelijkheidstesten uit en doet onderhoudsanalyses aan grondgebonden systemen. Binnen de PE is het Cluster Deelsystemen onder andere verantwoordelijk voor vermogensmetingen, environmental testing en het verstrekken van technische adviezen. Voor environmental testing voert het cluster een variëteit aan beproevingen en testen uit op het gebied van klimaat. Hiervoor is een nieuwe meetfaciliteit op de vliegbasis Woensdrecht gerealiseerd.

Bijzonderheden

  • Neem voor meer informatie over de functie contact op met dhr. ing M.T. Hoogeveen, hoofd Cluster Deelsystemen, via 06 12 99 58 25.
  • Neem voor meer informatie over de selectieprocedure contact op met mevrouw B. van den Tweel, P&O-adviseur MATLOGCO, afdeling Techniek, via (033) 466 36 30 of ge.vd.tweel@mindef.nl.
vacature geplaatst op 25 Feb 2014 door Ministerie van Defensie


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl