Junior veldwerker
BK BodemBK Bodem is met circa 75 werknemers en acht vestigingen een van de grootse bodemonderzoekers in Nederland. Voor onze vestiging in Houten zijn wij op zoek naar een junior veldwerker, die ons, op de relatief jonge vestiging, kan komen versterken voor een verdere groei van BK Bodem B.V. (onderdeel BK Groep) in de regio en Nederland.

Als veldwerker ben je verantwoordelijk voor het volgens de juiste normen uitvoeren van (water-)bodemonderzoek, partijkeuringen grond en bouwstoffen en later eventueel ook het begeleiden van (water-)bodemsaneringen. De werkzaamheden bestaan uit een fysiek deel, zoals het uitvoeren van handboringen en het nemen van monsters, maar minstens zo belangrijk, het nauwkeurig (digitaal) vastleggen van de gegevens en terugkoppelen aan de projectleiders.

Het is een baan vol afwisseling; qua omgeving, collega’s en qua type werkzaamheden. Zo sta je bijvoorbeeld de ene dag in de oude binnenstad, de andere werk je vanuit een boot in de weilanden en weer een dag later op een sterk verontreinigd industrieterrein. Het is belangrijk dat je een flexibele instelling hebt. Doordat we een landelijk opererend bureau zijn en dus overal projecten hebben, zal je vaak vroeg op pad zijn. Je zal wel zoveel mogelijk gaan werken vanuit onze vestiging in Houten en bekendheid met de regio heeft onze voorkeur.

We zoeken leergierige en ondernemende mensen. Je zult namelijk een vrij intensief opleidingsprogramma moeten doorlopen waarbij je diverse certificaten en erkenningen zult moeten verkrijgen om na verloop van tijd bevoegd te zijn om zelfstandig bepaalde werkzaamheden uit te voeren. BK Bodem is een platte organisatie waarin ondernemend gedrag en het nemen van verantwoordelijk gestimuleerd wordt. Binnen de BK Groep zijn er mogelijkheden om verder door te groeien.

Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij benieuwd naar jou en vragen wij jou te reageren via vacatures@bkbodem.nl. Wij ontvangen dan graag je CV en bericht waarin je verteld over jezelf, je ervaring, ambities en je motivatie waarom je bij BK Groep zou willen werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
vacature geplaatst op 18 Jun 2014 door BK Bodem


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl