Projectleider Energie
Natuur en Milieu


Natuur & Milieu is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie in het centrum van Utrecht die zich met hart en ziel inzet voor een duurzame en gezonde leefomgeving. Samen met ca. 55 collega’s bieden wij overheid,
bedrijfsleven en consumenten slimme groene oplossingen. Creatief, inspirerend en oplossingsgericht zijn daarbij onze kernwaarden. Onze focus ligt op schone energie, slimme mobiliteit en duurzaam voedsel. Natuur & Milieu heeft het CBF-keur voor goede doelen en werkt projectmatig.
Binnen het thema Energie (bestaande uit een hoofd, twee senior projectleiders, twee projectleiders, een junior projectleider en een trainee) is een van de projectleidersfuncties vacant, daarom zoeken wij een

Projectleider Energie (32 uur)

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, acquireren, ontwikkelen en uitvoeren van projecten die bijdragen aan de energiedoelen van de organisatie. Ook werk je mee in de projecten van anderen en je ondersteunt je collega’s binnen het thema op inhoud. Je bouwt en onderhoudt een netwerk met bedrijven en andere maatschappelijke organisaties en je zet diverse strategieën in om draagvlak te realiseren en resultaten te boeken. De focus van deze functie ligt op energieproductie en energiebeleid. Je rapporteert aan het hoofd Energie.

Wie zoeken wij?
Je bent een resultaatgerichte en ondernemende professional die het verschil gaat maken. Je denkt en werkt op academisch niveau (bij voorkeur een universitaire bèta opleiding) met 3 - 5 jaar relevante werkervaring op het thema energie. Je neemt graag initiatief en hebt inzicht in – en goed gevoel voor – de politieke en maatschappelijke belangen die spelen op zowel nationaal als internationaal niveau op het gebied van klimaat- en energiebeleid. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal: je kunt goed en vlot schrijven en je bent in staat om een standpunt helder te verwoorden op basis van je deskundigheid. Bij voorkeur beschik je over een goed netwerk van klimaat- en energiedeskundigen.

Wat bieden wij?
Wij vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en veel contacten bij een zeer betrokken maatschappelijke en innovatieve organisatie. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.090,- bij een 40-urige werkweek. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 23 vakantiedagen en 12 ATV dagen bij een volledige werkweek van 40 uur en een Business card met een trein vrij abonnement. In eerste instantie bieden we je een jaarcontract.

Informatie?
Kijk op www.natuurenmilieu.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Wilma Berends, senior projectleider Energie, 06-43557583.

Interesse?
Reacties tot maandag 7 juli 2014 via e-mail aan Jan Dirx, directiesecretaris.
Emailadres: vacatures@natuurenmilieu.nl

Hamburgerstraat 28a
3512 NS UTRECHT
T. 030-2331328

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. For this position we are only hiring candidates who are fluent in Dutch (speaking, writing, reading).
vacature geplaatst op 19 Jun 2014 door Natuur en Milieu


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl