Stagiair(e) Online Communicatie
Natuur & Milieu
Start: najaar 2014. Eerder mag ook.
Duur: drie tot zes maanden
Vergoeding: € 250 per maand
Profiel: 2e, 3e of 4e jaars HBO of WO student (digitale) communicatie

Online communicatie is voor de campagnes van Natuur & Milieu van groot belang om de doelen te bereiken. We beheren onze website encampagnesites, sturen regelmatig online nieuwsbrieven en mailings. En via Facebook, Twitter en andere social media bereiken we onze fans. Natuur & Milieu is de drijvende kracht achter succesvolle campagnes als de Flexitariër en Zon Zoekt Dak. We zoeken twee enthousiaste stagiairs die ons online team komen versterken.

Wij zoeken creatieve personen met kennis en ervaring op het gebied van social media en online communicatie. Je schrijft graag teksten voor social media en websites, je kunt zelfstandig werken aan online campagnes en werkt makkelijk met Facebook en Twitter. Je kunt overweg met Photoshop. En enige interesse in natuur en milieu is ook fijn.

Je komt stage lopen in het team Marketing & Campagnes. Dit team bestaat uit 15 personen die ieder met een eigen expertise meewerken aan alle campagnes en acties van Natuur & Milieu. Na je stage heb je een goede praktijkervaring binnen een professionele en duurzame organisatie in hartje Utrecht. En heb je genoten van ons dakterras, onze voetbaltafel en een heleboel gezellige collega’s :-).

Reageren:
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan je vraag of je CV met je motivatie naar Richard van Galen: r.vangalen@natuurenmilieu.nl. Je kunt ook bellen met 06-14701726.
vacature geplaatst op 26 Jun 2014 door Natuur en Milieu


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl