Accountmanager Milieu
Theo Pouw GroepAls accountmanager van de Business Unit Milieu bij de Theo Pouw Groep Utrecht werk je in teamverband aan het volledig afhandelen van klantvragen op het gebied van  (water)bodemsaneringen. Je geeft extern en intern advies en biedt ondersteuning met betrekking tot de GWW sector. In deze binnendienst functie ben je de schakel tussen zowel de klant als het bedrijfsbureau en de accountmanagers van de buitendienst.  Je wordt begeleid door een ervaren accountmanager bij het uitwerken van maatwerk aanbiedingen (offertes) en opdrachten.

Ter versterking van ons dynamische team zoeken wij een enthousiaste en zelfstandige collega. Een enthousiaste accountmanager die offertes voorbereidt, inschrijft en afhandelt van prijsvorming tot en met opdrachtbevestiging en facturatie. Je biedt ondersteuning aan de accountmanagers van de buitendienst en bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de bijbehorende administratie. Je bent een teamplayer met een flexibele en servicegerichte werkhouding. In een uitdagende werkomgeving blijf je ook onder druk gestructureerd werken en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

Functie-eisen:

  • Hbo/mbo werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring binnen de GWW-sector op het gebied van (water)bodemsanering;
  • Grote mate van zelfstandigheid;
  • Flexibele en servicegerichte werkhouding;
  • Cijfermatig inzicht en analytisch vermogen;
  • Ervaring met minimaal het MS office pakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, eventueel aangevuld met beheersing van Duitse en/of Franse taal;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van administratieve processen (en inzicht in verbetering hiervan);
  • Rijbewijs B.
 

Wat bieden wij:

Een veelzijdige, afwisselende functie binnen een professionele organisatie, waarbinnen innovatie en kwaliteit voorop staan. Waar korte lijnen zorgen voor snel schakelen en een stimulans zijn voor eigen initiatief. De open werksfeer creëert hierbij een prettige omgang met collega’s waarbij persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Het betreft een functie voor 32 - 40 uur. 

Interesse?

Stuur dan uw brief voorzien van cv naar:  Theo Pouw Groep T.a.v. Mariska Bitter Postbus 40329 3504 AC UTRECHT E-mailen kan ook: personeelszaken@theopouw.nl

vacature geplaatst op 10 Aug 2014 door Theo Pouw Groep


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl