Aankomend projectleider afvalwater/procestechnologie
Witteveen + Bos
Wilt u wereldwijd bijdragen aan duurzame en efficiŽnte zuivering van afvalwaterstromen voor lozing of hergebruik waarbij waardevolle componenten uit afvalwater en/of slib worden teruggewonnen?

Als aankomend projectleider levert u een inhoudelijke bijdrage aan het beantwoorden van dergelijke maatschappelijk en bedrijfsmatig relevante watervraagstukken. In enthousiaste en multidisciplinaire teams werkt u mee aan technologische aspecten en procesontwerp van systemen en installaties voor industriewater- en (biologisch) afvalwaterbehandeling. U heeft inbreng bij het uitvoeren van onderzoek en conceptontwikkeling, het opstellen van strategische plannen en adviezen en het uitvoeren van technische en financiŽle haalbaarheidsstudies en systeemvergelijkingen. Trefwoorden zijn innovatief, passie, excelleren, teamspeler, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. U krijgt de kans om door te groeien tot projectleider en zelfstandig als adviseur te opereren in projecten in binnen- en buitenland. Uw standplaats is Deventer.

De product-marktcombinaties (PMCīs) Drinkwater en Afvalwater concentreren zich op vernieuwende waterprojecten op het gebied van technologie en engineering in de drinkwater-, afvalwater- en industriewatermarkt over de hele wereld. Zo zijn wij bekend als de ontwikkelaars en ontwerpers van de grote zuiveringsinstallaties in Amsterdam-West en Groningen, geavanceerde nabehandelingsinstallaties voor o.a. rwzi Amersfoort, Veenendaal, Horstermeer, DOW Chemicals Terneuzen, NieuWater Emmen en innovatieve slibverwerkingsinstallaties zoals Apeldoorn en Amsterdam-West. Ook werken wij met onze opdrachtgevers intensief samen bij het vergroten van het duurzaam energiegebruik bij waterbehandeling en het terugwinnen van grondstoffen uit afvalwater en organische reststromen.

Wat wij vragen
- u beschikt over een met bovengemiddelde resultaten afgeronde wo- of hbo-opleiding op procestechnologisch en/of werktuigbouwkundig vlak, zoals procestechnologie, chemische technologie, watertechnologie of gezondheidstechniek;
- u heeft kennis van of affiniteit met biologische afvalwater zuivering;
- u bent analytisch ingesteld, tegelijkertijd praktisch en oplossingsgericht;
- u bent ondernemend, initiatiefrijk en gericht op samenwerking;
- u kunt uitstekend mondeling en schriftelijk rapporteren in het Nederlands en het Engels.

Wat wij bieden
- aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op doorgroei naar (deel-) projectleiderschap;
- enthousiaste en deskundige collegas;
- een veelzijdigheid aan maatschappelijk relevante waterprojecten in binnen- en buitenland;
- ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
- startertraject gericht op vaardigheidstrainingen en persoonlijke ontwikkeling;
- opleidingen voor verdere ontwikkeling gericht op medewerkers met enkele jaren ervaring;
- marktconform salaris en goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn
Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 950 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?
Heeft u belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer ir. M.E. (Mark) Groeneveld, groepsleider Proces Afvalwatertechnologie, telefoon 0570 69 76 08 of dr.ir. A.F. (Arjen) van Nieuwenhuijzen, coŲrdinator technologie Waterbehandeling, telefoon 0570 69 73 17. Referentienummer 324-122


Reageren
vacature geplaatst op 21 Aug 2014 door Witteveen + Bos


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl