Vacature Servicemedewerker ICT (fulltime)
Het Wereld Natuur Fonds (WNF)

Zeist - Ben je op zoek naar een baan waarin je je technische kennis en je servicegerichtheid kunt gebruiken en tevens brede ervaring kunt opdoen bij de uitvoering van onze projecten? Wil je je praktijkervaring omzetten in klantvriendelijke, adequate oplossingen voor een veelzijdige groep eindgebruikers? Reageer dan op onze vacature Servicemedewerker ICT.

Plaats in de organisatie Het Wereld Natuur Fonds (WNF) zet zich sinds 1962 actief en met succes in voor natuurbescherming over de hele wereld. We streven ernaar de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Samen met anderen willen we een wereld tot stand brengen waarin mens en natuur in harmonie leven. De organisatie van het WNF bestaat uit de afdelingen: Biodiversiteit, Footprint & Markets, Marketing & Communicatie, Major Accounts en FinanciŽn & Bedrijfsondersteuning. Deze afdelingen zijn verder onderverdeeld in diverse units.

De unit Informatiemanagement is verantwoordelijk voor het gebruik en beheer van de informatiesystemen en de ICT-infrastructuur. Daarmee levert zij een bijdrage aan de verbetering en ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Momenteel bestaat de unit uit 6 personen in dienst van het Wereld Natuur Fonds en 1 gedetacheerde medewerker. De Servicemedewerker werkt in de unit ICT van de afdeling FinanciŽn en Bedrijfsondersteuning en rapporteert functioneel aan de Servicemanager ICT en hiŽrarchisch aan het Hoofd Informatiemanagement.

De functie De Servicemedewerker maakt deel uit van het team Servicemanagement (3 fte) van de unit ICT. Het team is verantwoordelijk voor de gebruikersondersteuning, de kantoorautomatisering en het systeembeheer. Als Servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor de 1e lijns Helpdesk. Je neemt de calls aan en handelt deze zoveel mogelijk zelfstandig telefonisch of op de werkplek af. Bij het oplossen van complexe vraagstukken (2e lijns calls) en ďchangesĒ werk je samen met de andere Servicemedewerker en de Servicemanager. Ook lever je ondersteuning bij grotere wijzigingen in onze hard- en software architectuur. Je hebt regelmatig contact met externe leveranciers waaraan een deel van het systeem- en netwerkbeheer is uitbesteed. De gebruikers die je ondersteunt zijn kritische kenniswerkers/professionals van HBO/WO niveau, die voor de uitvoering van hun taak voor een belangrijke mate afhankelijk zijn van betrouwbare, efficiŽnt werkende ICT. De voertaal is Nederlands en voor een beperkt deel van de medewerkers Engels.

Kernactiviteiten Service

 • Ondersteunen op bedrijfsniveau van de professionals van het WNF in het gebruik en de toepassing van ICT-middelen incl. telefonie voor een kantooromgeving.
 • Troubleshooten van dagelijkse en complexere IT problemen
 • Meedenken in het bieden van passende moderne technologische oplossingen.
 • Instructie en training geven aan eindgebruikers betreffende hun ICT en telefonie middelen.
 • Bijhouden en registreren van incidenten, wijzigingen (in TOPdesk) en het up-to-date houden van de hardware/software CMDB.

Beheer

 • Beheren van de diverse client configuraties (desktop, laptop en VDI).
 • Assisteren bij en uitvoeren van regulier onderhoud aan het serverpark, de netwerkarchitectuur en de telefonie.
 • Mede monitoren en bewaken van beheerwerkzaamheden uitgevoerd door leveranciers.

Projectuitvoering

 • Meewerken als projectmedewerker in diverse grotere ICT projecten.
 • Het zelfstandig organiseren en uitvoeren van kleinere ICT projecten.
 • Adviseren van de Servicemanager en het hoofd ICT en verbetervoorstellen doen over wijzigingen in de architectuur of procedures

Wie ben je Je hebt een opleiding op MBO niveau met minimaal 3 jaar ervaring als helpdeskmedewerker. Het analyseren van problemen en het denken in oplossingen gaat je goed af.

Je bent communicatief sterk en je hebt een dienstverlenende instelling waarin kwaliteitsbesef voorop staat. Jouw uitdaging ligt bij het (zelfstandig) troubleshooten van complexe technische problemen en je haalt voldoening uit het leveren van goede service en ondersteuning aan een breed publiek van professionals. Je hebt de ambitie om grotere verantwoordelijkheid te nemen in projecten en te groeien in projectmanagement.

Je hebt ruime ervaring met Microsoft producten (Windows 7, Windows Server, Office 365), netwerkbeheer en virtualisatie van zowel servers als desktops (VMware, Quest vWorkspace). Bij voorkeur heb je kennis van servicemanagement systemen zoals TOPdesk en heb je ervaring met Prince2 en ITIL.

Wat bieden wij Het Wereld Natuur Fonds is een enthousiaste, dynamische en veelzijdige organisatie met een informele sfeer. Het salaris bedraagt ca. Ä 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en procedure Ben je geÔnteresseerd in deze functie en herken je je in bovenstaand profiel? Stuur dan voor 12 september a.s. een e-mail met motivatie en c.v. naar Ellen Kloosterman, afdeling Human Resources, HR@wwf.nl. Vermeld in de subjectregel ďvacature Servicemedewerker ICTĒ. Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ludo Nijsten, Servicemanager ICT, 030-6937344 of lnijsten@wwf.nl .

Overige informatie Het Wereld freNatuur Fonds voert een actief beleid om het gebruik van het openbaar vervoer en fiets voor woon/werkverkeer en zakelijke reizen te stimuleren.

Wij proberen deze vacature zelf in te vullen. Mocht dit niet lukken dan nemen wij graag zelf het initiatief om diensten van een bureau in te schakelen.

vacature geplaatst op 28 Aug 2014 door Het Wereld Natuur Fonds


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl