Pijpfitter / Lasser (m /v)
Abucon Milieutechniek


Abucon Milieutechniek heeft jarenlange ervaring met milieutechniek op allerlei gebieden. Deze kennis strekt zich uit van rioolwaterzuivering tot biovergisting. Doordat we een grote hoeveelheid kennis in huis hebben, zowel in de breedte als in de diepte, is het voor ons mogelijk om voor vrijwel alle problemen een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen. Naast ontwikkeling en productie van milieutechnische oplossingen is Abucon Milieutechniek uitermate ervaren op gebied van serviceverlening.

Ervaren medewerkers kunnen de meest uiteenlopende problemen voor u oplossen. Oplossingen kunnen bij u op locatie toegepast worden waarbij zorgvuldige voorbereidingen zorgen voor een soepel verloop en een zo kort mogelijk interruptie van uw bedrijfsprocessen.

De milieusector is constant in beweging en krijgt een steeds groter belang in de maatschappij. Deze beweging uit zich door een continue vraag en aanbod van nieuwe ontwikkelingen die door de overheid sterk worden gestimuleerd. Abucon Milieutechniek is bij dergelijke ontwikkelingen sterk aanwezig en voortuitstrevend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten/processen in eigen huis en/of in samenwerking met andere gerenommeerde bedrijven. Over dit onderwerp kunt u hier voorbeelden bekijken van eerder uitgevoerde opdrachten die variëren zowel in industrie als in schaal.

Functie eisen:
  • opleiding LTS + SOM /MTS (wtb)
  • affiniteit met dunwandige RVS-leidingen is een must
  • inzetbaar in binnen- en buitendienst
  • ervaring vereist
vacature geplaatst op 05 Sep 2014 door Abucon Milieutechniek


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl