Operator AVI (M/V)
Attero
www.attero.nl
Locatie Moerdijk

Is high-tech vuurtje stoken iets voor jou?
Operator AVI (M/V)

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Met 700 medewerkers verwerken wij op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 35 procent van alle Nederlandse huishoudens. Ofwel: bijna 6 miljoen mensen. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die – net als wij – energiek met milieu wil zijn. Wij zijn voor de afdeling Verbranden van de Afvalenergiecentrale Moerdijk op zoek naar iemand die kan helpen in het controleren en waar nodig het bijsturen van de verbrandingsinstallatie. Je doet dat zodanig dat het rendement van de installatie optimaal is. Moerdijk is een van de grootste AEC’s in Europa. Deze verwerkt met vier verbrandingslijnen een miljoen ton per jaar. Tevens verwerken wij circa 300.000 ton bodemas in onze eigen installatie en halen hier de waardevolle metalen uit. Als operator draai je mee in een vijfploegendienstrooster. Je kunt goed in teamverband werken en je hebt ervaring binnen de procesindustrie. Je wilt graag de uitdaging aangaan om een complexe installatie, zoals de afvalverbrandingsinstallatie van Attero in Moerdijk, optimaal te laten draaien.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de procesgang en zorgt voor het bijregelen van de verbranding, rookgasreiniging en elektriciteitsproductie. Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor. Je controleert deze zodat het verbrandingsproces zo min mogelijk rendementsverlies oploopt door storingen. Specificaties, werkvoorschriften en voorschriften voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu spelen een belangrijke rol. Toetreding tot de BHV-organisatie is onderdeel van deze functie.

Ben je onze nieuwe collega?
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding VAPRO-B en je bent bereid en in staat om een opleiding VAPRO-C te volgen. Je hebt tevens 5 á 8 jaar werkervaring heeft in de zware industrie. Ervaring in een afvalenergiecentrale is een pre.

Passen we bij elkaar?
Je bent samenwerkingsgericht en in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je kunt je eigen werk goed organiseren en durft initiatief te nemen met het oog op de voortgang en kwaliteit van het proces.

Wat krijg je?
Uiteraard een passend salaris met aanvullende ploegentoeslag van 28 procent en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Daarnaast krijg je een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Michiel Verstappen. Hij is telefonisch bereikbaar via 06 46 30 63 01. Wil je solliciteren? We horen graag snel van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.
vacature geplaatst op 08 Sep 2014 door attero


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl