Senior Fondsenwerver Zakelijke Markt/ Projectleider Capital
Verenigingsbureau Dierenbescherming


 • Betaalde functie
 • Verenigingsbureau Dierenbescherming
 • 5 September 2014
 • De Dierenbescherming is een zelfstandige non-profit organisatie. Met de inzet vanzo'n 200.000 leden, donateurs, vrijwilligers en medewerkers komen wij op voor de belangen van dieren.

  Door voorlichting, lobby en acties en campagnes werken we aan een diervriendelijke samenleving, bestrijden we dierenmishandeling, zien we toe op naleving van dierenwetgeving en vangen we dieren in nood op.

  Veel particulieren, bedrijven en organisaties leveren een bijdrage aan de financile middelen voor de Dierenbescherming. De werving en het relatiebeheer is in handen van het enthousiaste team fondsenwerving. In verband met het vertrek van n van onze fondsenwervers zijn wij per direct op zoek naar een:

  Senior Fondsenwerver Zakelijke Markt / Projectleider Capital Campaigns (32 uur per week)
  Den Haag

  Wat houdt de functie in?

  Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en effectueren van samenwerkingsverbanden met bedrijven en organisaties en het positioneren van de Dierenbescherming als partner voor het bedrijfsleven. Doel is het verwerven van inkomsten voor de Dierenbescherming.

  Wat zijn je werkzaamheden?

  • Opstellen en uitvoeren van het jaarplan fondsenwerving zakelijke markt.
  • Bijdrage leveren aan (meer)jarenbeleidsplannen- en het ontwikkelen van interessante proposities voor het bedrijfsleven.
  • Campagnematig werven van grote giften voor concrete projecten en doelen.
  • Aangaan van partnerships met bedrijven en organisaties en het stimuleren van acties en evenementen door derden voor de Dierenbescherming.
  • Opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk.
  • Relatiebeheer.

  Wie ben jij?

  Je bent een representatieve, ondernemende en resultaatgedreven netwerker. Je hebt een gestructureerde aanpak en werkt zelfstandig en pro-actief. Je bezit overtuigingskracht en beweegt je zonder moeite onder andere mensen. Daarnaast ben je een bruggenbouwer en een doorzetter, die zich niet snel uit het veld laat slaan. Je bent communicatief vaardig, enthousiasmerend en weet bedrijven aan de Dierenbescherming te binden. Je organisatietalent en empathisch vermogen geven jouw initiatieven de nodige praktische slagvaardigheid en draagvlak. Verder ben je een goed adviseur, flexibel en heb je ervaring met projectmatig werken. Vanzelfsprekend onderschrijf je de doelstelling van de Dierenbescherming.

  Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?

  Een afgeronde en relevante opleiding op HBO- of WO-niveau en minimaal 8 jaar relevante werkervaring in de fondsenwerving, marketing of sales. Je bent gewend om meerdere grote projecten te leiden en kan mensen goed overtuigen en betrekken bij je plannen.

  Wat biedt de Dierenbescherming?

  De Dierenbescherming waardeert zelfstandige en verantwoordelijke functies en beloont deze naar behoren. We bieden een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, waarbij de functie is ingeschaald in schaal 60 (van 2.873,- tot en met 4.177,- op basis van een fulltime 36-urige werkweek en indeling vindt plaats op basis van kennis en ervaring).

  Meer informatie of meteen solliciteren? Je sollicitatie zend je vr 17 september per e-mail naar sollicitatie@dierenbescherming.nl t.a.v. mevrouw J. Pietersen (HRM Adviseur a.i.) o.v.v. sollicitatie Fondsenwerver Zakelijke Markt. Voor meer informatie over de vacature neem je contact op met mevrouw A. Lochtenbergh (Teamleider Fondsenwerving) op nummer 088 811 3000.

  Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Tevens dient voor aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag overhandigd te worden.

  Deze vacature is zowel in- als extern gelijktijdig uitgezet. Bij gebleken gelijke geschiktheid krijgt een interne kandidaat voorrang.

  vacature geplaatst op 09 Sep 2014 door Verenigingsbureau Dierenbescherming


    

   
   

   vacatures plaatsen

   
   plaats/wijzig een vacature
   wachtwoord kwijt?
   

   adverteren

   
   

  MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart   

   prijzen per maand

   
  1 vacature   - 300 euro
  2 vacatures - 400 euro
  3 vacatures - 500 euro
   
   stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
   
  e-mailadres:

  © 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl