Communicatie stagiair(e)
Stichting De NoordzeeStichting De Noordzee is op zoek naar een communicatie stagiair voor 32-40 uur, die de communicatieafdeling ondersteunt met diverse werkzaamheden op gebied van de VISwijzer.

Slider-Nivo-Homepage-Viswijzer-2013


De VISwijzer

Goede VIS is een initiatief van Stichting De Noordzee. Onder dit label brengt Stichting De Noordzee de VISwijzer uit. We beoordelen vissen, schaal- en schelpdieren die in Nederland en België te koop zijn op duurzaamheid en plaatsen dit in de VISwijzer in een groene, oranje of rode kleur. Ook is er een aparte categorie voor visproducten met het MSC-keurmerk. De eerste VISwijzer verscheen in 2004. De VISwijzer 2013/2014 is de zevende editie en een uitgave van Stichting De Noordzee en het Wereld Natuur Fonds. Inmiddels is de VISwijzer ook verkrijgbaar als app voor iphone en android. Ook is er een uitgebreidere versie van de VISwijzer – de Goede VIS inkoopgids – voor visinkopers, horeca en detaillisten. Tevens hebben wij een nieuw horeca-programma, Goede vis op de kaart. Zie www.goedevis.nl.


Werkzaamheden

- Ondersteuning bij jaarlijkse update van de VISwijzer

- Bijhouden en aanvullen website www.goedevis.nl

- Vergroten bekendheid VISwijzer via Social Media

- Ondersteunen in communicatie richting restaurants voor Goede VIS op de Kaart

- Organisatie evenementen


Opleiding & vaardigheden

- HBO richting Communicatie

- sterke affiniteit met het onderwerp duurzame vis

- Verbaal sterk, tactvol

- Proactieve, zelfstandige werkhouding

- Handig met social media

- Initiatiefrijk

- Goede schriftelijke vaardigheden

- Commercieel gevoel


Over Stichting De Noordzee

Stichting De Noordzee is gevestigd in Utrecht en telt zo’n 16 medewerkers, die zich met passie voor de Noordzee inzetten. De cultuur van SDN is informeel. Op de Communicatieafdeling werken op dit moment 3 medewerkers. We bieden een leuke en zeer leerzame werkomgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en goede begeleiding. Kijk voor meer informatie op: www.noordzee.nl.


Interesse?

Leuk! Graag ontvangen we je sollicitatie, voorzien van CV, per email: l.vanderveen@noordzee.nl. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Lisa van der Veen, Hoofd communicatie: 030-2340016, of per bovenstaand emailadres. Mocht je geďnteresseerd zijn, maar een andere periode stage willen lopen, neem dan altijd ook even contact op.

vacature geplaatst op 12 Sep 2014 door Stichting De Noordzee


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl