Manager Facilitaire Dienst (m/v)
Stichting AAP
Bij Stichting AAP geven we op professionele wijze gestalte aan een ideaal: het verbeteren van het welzijn van misbruikte of afgedankte uitheemse apen en kleine tot middelgrote zoogdieren uit heel Europa. Dat doen wij door enerzijds dieren op te vangen, afkomstig van illegale handel, circussen, proefdierlaboratoria of gewoonweg particulieren. Voor de meeste dieren zoeken we wereldwijd een geschikt herplaatsadres in reservaten, dierentuinen dan wel onze eigen permanente opvang in Zuid-Spanje.

Anderzijds werkt AAP aan het voorkomen van welzijnsproblemen door de publieke opinie te beïnvloeden en door actief invloed uit te oefenen via beleidsmakers en –beslissers op dit terrein in zowel Nederland als in Europa. Wij werken daarbij actief en op strategisch niveau samen met professionele partijen in binnen- en buitenland. AAP is daarbij een internationaal gezaghebbend expert.

Wij hebben zo'n 80 mensen in (loon)dienst en meer dan 150 vrijwilligers, gevestigd op een ruime en moderne locatie, midden in het groen bij Almere. Nergens kun je zo direct het resultaat van je werk zien: elk dier dat we onder onze hoede nemen, knapt op. AAP onderscheidt zich door een enorme gedrevenheid en een professionele, open bedrijfscultuur. Onze kernwaarden toegankelijk, toegewijd en inventief vormen hierbij een belangrijke leidraad.

Voor de nieuw vorm te geven afdeling Facilitaire Dienst zijn wij op zoek naar een vakkundig

Manager Facilitaire Dienst (m/v)

(32- 38 uur)

Jouw rol

De nog op te richten Facilitaire Dienst bij Stichting AAP wordt verantwoordelijk voor de volgende facilitaire processen; gebouwbeheer, terreinbeheer, kantinebeheer, wagenparkbeheer, schoonmaak, onderhoud installaties, inkoop, magazijn beheer en intern transport. Naast het aansturen van deze processen, ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van SLA’s m.b.t. o.a. gebouwbeheerssystemen en de schoonmaak. Je voert overleg met overheidsinstanties inzake milieu aangelegenheden en vergunningen betreffende de terreinen. Onder jouw verantwoording valt ook het formaliseren en vastleggen van veiligheidszaken, zoals toegangscontrole, alarmopvolging en BMI beheer. Je transformeert in nauwe samenwerking met de het huidige Hoofd Technische dienst die in april 2015 met pensioen gaat de huidige Technische Dienst naar een bredere Facilitaire Dienst. Je stuurt een klein team aan van vakkundige betaalde medewerkers, die op hun beurt weer een (groot) aantal vrijwilligers functioneel aansturen. Je stemt opdrachten en planning af met je interne klanten van met name de afdeling Dierverzorging. Je werkt volgens door jou te beheren lange termijn onderhoudsplannen en stemt af met directie over (bouw)projecten. Je stelt een jaarplan op waarin de wensen uit de organisatie binnen de financiële kaders (budgetten) worden gepland en geprioriteerd. Je bedenkt oplossingen die niet altijd voor de hand liggen en zoekt continu een balans tussen duurzaamheid en zo laag mogelijke kosten. Kortom je bent een breed facilitair aanspreekpunt in een bijzonder en dynamisch werkveld.

Jouw bagage

Natuurlijk heb je ervaring in facilitair management en techniek * Je hebt affiniteit met de doelstellingen van AAP en de non-profit sector * minimaal MBO+ en bij voorkeur HBO werk- en denkniveau * minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring * stressbestendig * kei in plannen en organiseren * inspirerend en creatief * in staat te communiceren met directie en de mensen in de praktijk * klantgericht * goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels * praktisch - zakelijke en resultaatgerichte instelling.

Ons aanbod

We bieden je een zeer uitdagende job met veel eigen verantwoordelijkheid in een open, internationale, professionele organisatie in een natuurlijke omgeving waar dier en mens centraal staan. Salaris varieert tussen de € 2.653,- en € 3.424,- (bruto per maand o.b.v. 38 uur per week) en is afhankelijk van relevante werkervaring, waarbij het mogelijk is om jaarlijks door te groeien.

Meer weten of direct solliciteren?

Bel voor meer informatie met Erik Peeters, Operationeel Manager, telefoon (036) 523 87 87. Check onze site voor meer informatie: www.aap.nl. Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 22 september a.s. onder vermelding van nummer 2014-08-FDM bij voorkeur per mail naar werken.bij@aap.nl.

Het maken van een praktijkgerichte opdracht maakt deel uit van de sollicitatieprocedure!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vacature geplaatst op 12 Sep 2014 door Stichting AAP


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl