Economisch onderzoeker in de energiesector
KU Leuven


(Ref. BAP-2014-356)
Tewerkstelling : Voltijds
Duur : Bepaalde duur
Plaats : Leuven
Solliciteren tot en met : 31/10/2014

CALL :

Dit doctoraatsproject behoort tot de call hieronder vermeld. Gelieve te controleren of je in aanmerking komt voor het programma vooraleer je jouw kandidatuur indient. Voor meer informatie omtrent vereiste kwalificaties en procedure voor kandidaatstelling, surf naar de webpagina van de call:

De afdeling ESAT-ELECTA van de KU Leuven is op zoek naar nieuwe onderzoekers om het techno-economische team te versterken. In eerste instantie zullen deze onderzoekers ingeschakeld worden in een aantal projecten met verschillende industriŽle partners. Samen met meer ervaren onderzoekers en professoren kunnen ze concrete problemen aanpakken. Indien gewenst, krijgen deze onderzoekers ook de kans om, voortbouwend op die projecten, een eigen academisch onderzoek te voeren dat kan resulteren in een doctoraat.

Economisch onderzoeker in de energiesector

ELECTA is een afdeling van het Departement Elektrotechniek (ESAT) van de KU Leuven die zich toespitst op onderzoek naar allerlei facetten van elektrische energie. Bovendien maakt Electa ook deel uit van EnergyVille. Deze onderzoeksinstelling verenigt de onderzoeksinstellingen KU Leuven, VITO en imec voor onderzoek naar duurzame energie en intelligente energiesystemen.
Naast wetenschappelijk onderzoek kent Electa een sterke verbondenheid met de industrie. Tal van techno-economische projecten met verschillende Belgische en Europese spelers maken dat Electa in staat is de vinger aan de pols te houden en snel in te spelen op de nieuwe laatste uitdagingen in de sector.

Project

Profiel

  • Je beschikt over een diploma Handelsingenieur, (Toegepaste)Economische Wetenschappen, of burgerlijk ingenieur met bijkomende economischeopleiding.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels.
  • Je kan zelfstandig werken en plannen op langere termijn
  • Je bent flexibel en kan in teamverband samenwerken
  • Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt de ambitie om expert te worden in de energiesector.

Aanbod

Interesse

Meer informatie is te verkrijgen bij de heer Cedric De Jonghe, tel.: +32 16 32 17 22, mail: cedric.dejonghe@esat.kuleuven.be of prof. dr. ir. Ronnie Belmans, tel.: +32 16 32 10 22, mail: ronnie.belmans@esat.kuleuven.be.

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 31/10/2014 via onze
vacature geplaatst op 15 Sep 2014 door KU Leuven


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl