Junior communicatiemedewerker
IVNKom jij hét verschil maken bij een organisatie die mens en natuur verbindt?

Voor het Landelijk Bureau in Amsterdam zoeken wij een

Junior communicatiemedewerker

36 uur per week

‘De plek voor een ambitieuze en getalenteerde young professional’

IVN werkt aan een duurzame samenleving. Ons idee is dat betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert. Daarom laten wij jong tot oud de natuur dichtbij beleven. We verbinden hen met groene initiatieven rond natuur en maatschappelijke thema’s zoals gezondheid, sociale cohesie en energie. Dit doen we met meer dan twintigduizend betrokken leden en een enorm netwerk van groene professionals.

Bij IVN werken ruim 85 collega’s vanuit provinciale vestigingen, Nationale Parken en het Landelijk Bureau in Amsterdam. De afdeling Communicatie & Fondsenwerving is verantwoordelijk voor de positionering van IVN in de samenleving. Het is een kleine en relatief jonge afdeling, die in opdracht van directie en Landelijk Bestuur van IVN werkt aan ambitieuze doelen op het terrein van marketing, fondsenwerving en communicatie.

De functie

De komende jaren werken we onder meer aan het zichtbaarder en bekender maken van IVN in de samenleving. We willen fors groeien in ledenaantal. Met landelijke campagnes en door onze lokale afdelingen te ondersteunen op het gebied van werving en PR. Ook willen we fondsen, partners en sponsors verbinden aan de doelen van IVN. In deze functie zet jij jouw talent in om deze doelen te behalen. Je bent de rechterhand van onze campagneleiders. Je werkt planningen uit, ontwikkelt en beheert allerlei communicatiemiddelen en voert campagneactiviteiten uit. Hiertoe heb je contact met onze vrijwilligers en externe leveranciers en samenwerkingspartners. Je schrijft, redigeert en publiceert berichten op de website, onze social media kanalen en via digitale nieuwsbrieven. Tevens ondersteun je bij de uitvoering van evenementen.

Het profiel

Je bent geknipt voor deze functie, want:

  • Je bent snel & slim: je komt meteen tot de kern van de zaak, begrijpt wat er nodig is, vertaalt dit naar concrete acties. Je begrijpt waar gevoeligheden en belangen liggen en houdt daar rekening mee.
  • Je bent flexibel en energiek, een echte doorpakker en regelaar. Proactief, komt met voorstellen om zaken concreet uit te voeren. Je ondersteunt graag maar bent ook kritisch en draagt in een team op constructieve wijze bij aan verbetering.
  • Je bent accuraat en professioneel. Bij jou geldt afspraak=afspraak. Je hebt oog voor detail en bewaakt het overzicht. Je bent stressbestendig.
  • Je wilt graag leren, staat open voor feedback en kunt makkelijk met verschillende soorten mensen samenwerken.

Daarnaast vragen we:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding op het terrein van communicatie/marketing.
  • Enige werkervaring tijdens of kort na je studie waarmee je kunt aantonen dat je geschikt bent voor deze functie. Het gaat nadrukkelijk om een startersfunctie.
  • Bovengemiddelde schrijfvaardigheid.

Wij bieden

Wij bieden je de kans om je te ontwikkelen binnen een ambitieuze organisatie en samen met collega’s te bouwen aan de toekomst van IVN. IVN biedt een uitgebreid netwerk van groene en anderzijds maatschappelijk betrokken organisaties en overheden

Ons perspectief voor deze functie is een periode van ca. drie jaar. Als ambitieuze starter ben je daarna klaar voor de volgende stap in je carrière. Het aanvangssalaris bedraagt € 2.200 - € 2.400 bruto per maand. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Je kunt gebruikmaken van een fietsenplan en een opleidingsbudget van € 1.000 per jaar.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@ivn.nl, ter attentie van Erik Ackerman, Directeur P&O en Communicatie. Omschrijf kort wie jij bent, waarom je bij IVN wilt werken en wat jou geschikt maakt voor deze functie.

De sluitingsdatum is 28 september. De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 6 en dinsdag 7 oktober.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

vacature geplaatst op 15 Sep 2014 door IVN


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl