Adviseur Ontwikkeling Landelijk Gebied
Eelerwoude


Het landelijk gebied ondergaat ingrijpende veranderingen: bestaande agrarische functies verdwijnen en er worden nieuwe ingevoegd. Natuur vinden we allemaal belangrijk, maar het geld en de beschikbare ruimte daarvoor is schaars. Dus moet het landelijk gebied voor vele functies zorgvuldig worden ingericht en beheerd. Dat betekent: kansen benutten en keuzes maken.

Eelerwoude levert in dit uitdagende en complexe spanningsveld met circa 60 enthousiaste medewerkers een belangrijke bijdrage aan een mooi en groen Nederland. Wij doen dit op het niveau van planontwikkeling, projectrealisatie en beheer en weten daarbij als geen ander de weg in het woud van wetgeving en procedures. We bedenken creatieve en praktische oplossingen om de kwaliteit van het landelijk gebied te verbeteren binnen de financiële mogelijkheden.  

Je werkt bij Eelerwoude in een team met landschapsontwerpers, rentmeesters, ecologen, planologen en natuurtechnici. Al deze professionals werken met passie en betrokkenheid samen aan een mooi en groen Nederland. Dit doen we vanuit regionale netwerken.  

Opdrachtgevers zijn o.a. provincies, gemeenten, waterschappen, particuliere grondeigenaren, landbouwers en projectontwikkelaars. De projecten verschillen sterk qua schaalniveau en bevinden zich vaak in het publiek-private spectrum.    

Kern van de functie
Voor onze klanten realiseer je hun ruimtelijke opgave in het landelijk gebied. Je geeft actief sturing aan het planproces door belangen van publieke en private partijen met elkaar te verenigen. Om succesvol te zijn, heb je niet alleen inhoudelijke kennis en ervaring. Je bent bovenal een goede adviseur met een grote betrokkenheid bij de toekomst van het landelijk gebied. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk.   Naast je deskundigheid, bezit je ook commerciële affiniteit. Je doet voorstellen voor acties om meer of andere markten te benaderen en werkt de aanpak hiervoor uit. Je ziet kansen in de markt en zorgt er mede voor dat de organisatie hierop in speelt. Je komt met voorstellen voor (nieuwe) producten en diensten die aansluiten bij behoeften in de markt. Je investeert in tijd en middelen om de winstgevendheid te vergroten en neemt hierbij risico’s. Bovendien zoek je strategisch naar posities in markt die in toekomstige business zouden passen.  

Kortom: je bent niet alleen een goede adviseur,maar ook resultaat gericht, commercieel, toont lef en ondernemerschap  

Werkgebied
Zuid en West Nederland Standplaats Eelerwoude Culemborg  

Wij vragen
Minimaal 2-5 jaar werkervaring in het vakgebied Relevante opleiding op HBO- of academisch niveau

Competenties
Betrokkenheid bij het landelijk gebied Brede blik en creativiteit Klant- en resultaatgericht Communicatief en samenwerkingsgericht  

Wij bieden
Leuke en inspirerende projecten Grote diversiteit aan klanten Enthousiaste en betrokken collega’s Ruimte voor persoonlijke groei en eigen verantwoordelijkheid Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden    

Interesse
Stuur uw sollicitatiebrief met bijbehorende CV naar Wilma Bouwhuis, per e-mail w.bouwhuis@eelerwoude.nl. Sluitingsdatum van deze vacature is 1 oktober 2014.

vacature geplaatst op 19 Sep 2014 door Eelerwoude


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl