Assistent projectleider in situ bodemsanering
Arcadis
Wil jij je grenzen verleggen? Dat kan met deze functie bij ARCADIS in Apeldoorn!

Functieomschrijving


Om de gewenste groei van ARCADIS In Situ (AIS), onderdeel van de adviesgroep Bodem & Ondergrond, te realiseren, is er een vacature ontstaan voor assistent projectleider in situ bodemsanering met standplaats Apeldoorn. In deze functie ondersteun je een team van bodemsaneringsspecialisten en ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van de saneringsprojecten met een kwalitatief en financieel goed resultaat.

Het gaat hierbij hoofdzakelijk om in situ saneringen maar soms ook conventionele saneringen in binnen- maar zeker ook het buitenland (West en Zuid Europa). Als assistent projectleider in situ bodemsanering stel je plannen van aanpak op voor uitvoering, veiligheid en kwaliteit en ondersteun je bij werkbegrotingen en kostencalculaties. Ter plaatse bouw je de installatie zelfstandig op en start je de sanering op binnen de gestelde veiligheidseisen. Door continu te meten en te analyseren stel je de installatie af zodanig dat de sanering optimaal functioneert. Regelmatig heb je contact met de projectleider en technisch specialisten in Nederland om de voortgang, afwijkingen en resultaten te melden en te bespreken. Ook onderhoud je ter plaatse contacten met de klant over de uitvoering en het verloop van de sanering. In geval van incidenten handel je snel en adequaat. In voorkomende gevallen functioneer je als milieukundige begeleider.

Als assistent projectleider word je zowel ingezet voor de uitvoering van in situ sanering als ook voor projecten waarvoor ondersteuning vanuit de adviesgroep Bodem & Ondergrond nodig is. Verder verwachten wij dat je inzetbaar bent bij de materieeldienst voor ondersteuning in het onderhouden van installaties en materiaal.

AIS richt zich op toepassing biologische, fysische, chemische en thermische saneringstechnologieŽn voor het saneren van grond en grondwater. Focus ligt op toepassing van in situ technologieŽn, waar nodig in combinatie met ex situ. AIS ontwikkelt tevens innovatieve saneringstoepassingen voor onbekende verontreinigingen (emerging contaminants) zoals THF en PFOS) en introduceert nieuwe technologieŽn, zoals immobilisatie (S/S) en de toepassing van nulwaardig ijzer (ZVI). AIS is werkzaam in West Europa en voert naast Nederland, projecten uit in BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk en Spanje. We profileren ons actief in de markt en het werkveld. Onze klanten zijn de overheid en het bedrijfsleven, waarbij de MNC-klanten van ARCADIS een belangrijke prioriteit zijn. Voor ARCADIS is in situ remediation een groeisector en daardoor biedt AIS een uitgelezen platform voor†groei en ontwikkeling.


Wat vragen wij?


Ter invulling van de vacature zoeken wij een college die voldoet aan de volgende eisen:

  • afgeronde mbo- en/of hbo-opleiding met sterke focus op milieu/bodemsanering en water/grondwaterzuivering;
  • 2-5 jaar relevante werkervaring als uitvoerder van (water)bodemsanering (in situ technieken) bij een in milieu gespecialiseerd advies- of ingenieursbureau en/of aannemerij;
  • in bezit van certificaat voor BRL's (zoals bijvoorbeeld 7001, 7002, 6002) of bereid deze te halen;
  • zowel teamspeler als zelfstandig, zelfredzaam, sterke eigen verantwoordelijkheid;
  • nauwkeurig en oplossingsgericht;
  • klantgericht en in staat om professioneel om te gaan met omgeving (bevoegd bezag, omwonende, publiek);
  • in achtneming van de veiligheidseisen ter plaatse en daarna handelen;
  • flexibel en bereid om zeer regelmatig naar het buitenland te gaan voor 1-2 weken;
  • zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, een tweede vreemde taal is een pre.


Wat bieden wij?AIS heeft een stevige ambities om een op het gebied van (bodem)sanering in Europa te groeien. Een team dat zowel in Nederland als ook het buitenland opdrachten uitvoert en daarom veel contact heeft met collega's in andere landen. Een kans voor jou om daar een bijdrage aan te leveren en dit vakgebied verder te ontwikkelen.

ARCADIS levert integrale, duurzame en maatschappelijke verantwoorde oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu, water en gebouwen. Op deze wijze creŽren wij meerwaarde voor opdrachtgevers, medewerkers en andere stakeholders. We zijn praktisch, zakelijk, wendbaar en ondernemend. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit zijn voor ons de leidraad. Bijzonder trots zijn wij daarom ook op de prijs voor Beste Werkgever in Nederland (Incompany 200). Een kroon op ons 125-jarig bestaan en een verdere stimulans om de wereld van morgen verder vorm te geven.

Binnen ARCADIS is volop ruimte voor vernieuwende ideeŽn en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden, kernwaarden en uitdagende interne programma's lees dan verder op Werken bij ons.

Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf. Daar tref je ook aanvullende informatie over onze†divisie Water & Milieu en de adviesgroep†Bodem & Ondergrond†waar deze vacature open staat.


Aanvullende informatie


Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Silke Wekema, recruiter, via telefoonnummer 06-27060697 of via silke.wekema@arcadis.nl. Solliciteren via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina.

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


vacature geplaatst op 19 Sep 2014 door Arcadis


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl