Senior projectleider geluid en milieu
Arcadis
De functie van senior projectleider geluid en milieu†in Arnhem biedt grote uitdagingen†onder andere met GIS.

Functieomschrijving


Door toename van onze projecten zijn we binnen de adviesgroep Milieu en Leefomgeving, onderdeel van divisie Water & Milieu op zoek naar een senior projectleider geluid en milieu met standplaats Arnhem.

Als senior projectleider geluid en milieu maak je onderdeel uit van het team Lucht & Geluid. Een team dat beschikt over brede kennis van wegverkeerslawaai, railverkeerslawaai, industrielawaai, luchtkwaliteit en stikstofdepositie. Dit zowel op technisch/inhoudelijk als beleidsmatig/strategisch vlak.

Jouw rol ligt vooral in de aansturing, controle en planning van collega's die werken met rekenmodellen en databases voor geluidsonderzoek. Met behulp van diverse programma's en andere hulpmiddelen (bijvoorbeeld GIS) maak en beheers je (complexe) modellen, laat je ze doorrekenen, weeg je verschillende alternatieven af, bepaal je samen met de klant oplossingsrichtingen en de te treffen maatregelen. Daarbij hoort ook toetsing van de uitkomsten aan wet- en regelgeving, denk daarbij aan Wet geluidhinder en Wet milieubeheer.

Uiteraard stel je op basis van de klantvraag offertes en rapportages op. Ook klantbezoek, acquisitie en kennisontwikkeling maken deel uit van jouw takenpakket. Dit alles binnen ons vakgebied, geluid.

Je komt te werken in een taakvolwassen team met passie voor het vak, inzet voor resultaat en met de ambitie zich steeds verder te ontwikkelen. Onze uitdagingen zijn groot. Enerzijds vanwege een flink aantal zeer omvangrijke en aansprekende projecten zoals Zuid As Dok (in opdracht van Rijkswaterstaat, ProRail en gemeente Amsterdam), Noord Oost Corridor (in opdracht van de provincie Noord Brabant) en Meerjarenplan Geluid- weg (MJPG) (in opdracht van Rijkswaterstaat). Anderzijds ook vanwege onze focus op de toekomst. Een toekomst waarin we ook op lange termijn zelfstandig complexe studies in ons team kunnen draaien. zowel qua inhoud als qua aansturing. Binnen dit team willen we je breed inzetten. Hierbij horen interactie met de interne en externe klant, projectverantwoordelijkheid en zoals van iedereen verwachten we zelfstandigheid en professioneel samenwerken.


Wat vragen wij?


Voor deze vacature zoeken wij een collega die voldoen aan de volgende eisen:

 • afgeronde hbo- en/of academische opleiding richting milieutechniek, milieukunde, technische natuurkunde, werktuigbouwkunde of verkeerskunde;
 • afgeronde hogere cursus akoestiek of gelijkwaardig is een pre;
 • 10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in grote, interdisciplinaire projecten op het gebied van wegverkeers- en railverkeerslawaai binnen een commerciŽle organisatie;
 • ervaring met het vakgebied luchtkwaliteit is een pre;
 • ervaring met het bewerken van digitale bestanden (Geonoise, GIS-systemen en CAD-programma's) alsmede databases in Microsoft Access en Excel;
 • klantgericht en ondernemend;
 • daadkrachtig, enthousiast en stressbestendig;
 • flexibel en zelfstandig maar wel gericht op samenwerking en het behalen van (gezamenlijk) resultaat binnen en buiten het team;
 • passie voor je vak en de ambitie om het team te helpen hier nog verder in door te groeien en te verstevigen;
 • in bezit van rijbewijs B;
 • zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • je draagt†de kernwaarden van ARCADIS: collaboration, sustainability, client focus en integrity actief uit.


Wat bieden wij?Binnen ARCADIS is volop ruimte voor vernieuwende ideeŽn en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden, kernwaarden en uitdagende interne programma's lees dan verder op werken bij ARCADIS. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf. Daar tref je ook aanvullende informatie over onze divisie Water & Milieu en de adviesgroep Milieu en Leefomgeving.

ARCADIS levert integrale, duurzame en maatschappelijke verantwoorde oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu, water en gebouwen. Op deze wijze creŽren wij meerwaarde voor opdrachtgevers, medewerkers en andere stakeholders. We zijn praktisch, zakelijk, wendbaar en ondernemend. Kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit zijn voor ons de leidraad. Bijzonder trots zijn wij daarom ook op de prijs voor Beste Werkgever in Nederland (Incompany 200). Een kroon op ons 125-jarig bestaan en een verdere stimulans om de wereld van morgen verder vorm te geven.


Aanvullende informatie


Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Silke Wekema, recruiter, via telefoonnummer 06-27060697 of via silke.wekema@arcadis.nl. Solliciteren alleen via de vacature op www.werkenbijarcadis.nl (sollicitatiebutton boven- of onderaan de vacaturepagina), niet via de e-mail.

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


vacature geplaatst op 19 Sep 2014 door Arcadis


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl