Medewerker beleidsondersteuner/projectmedewerker
Verenigingsbureau Dierenbescherming
 • Betaalde functie
 • Verenigingsbureau Dierenbescherming
 • 19 September 2014

De Stichting Beter Leven kenmerk (SBLk) is een organisatie die de borging van het Beter Leven keurmerk (BLk) van de Dierenbescherming ter hand neemt. Dit is hét keurmerk voor vlees en eieren waarmee een bedrijf kan aantonen dat zij diervriendelijker produceert. Het doel van het keurmerk is verbetering van dierenwelzijn binnen de vee-industrie. Het keurmerk heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen en is één van de bekendste keurmerken op het terrein van dierenwelzijn. Deelnemers van de SBLk zijn slachterijen, uitsnijderijen, verpakkers, verwerkers en retailers.

 Waar de Dierenbescherming zich buigt over beleidsvragen (criteria) en de communicatie richting consument heeft de Stichting als doel om het behandelen van aanvragen soepel en professioneel te laten verlopen. Hiertoe beoordelen we de binnengekomen aanvragen (checken ketens, procedures en recepturen) en zorgen voor een juiste controle en handhaving door externe certificatie instellingen. De Stichting is een compacte uitvoeringsorganisatie zonder winstoogmerk die haar kosten doorberekend aan het deelnemend bedrijfsleven.

 Voor de Stichting Beter Leven Kenmerk zijn wij per 1 november op zoek naar een:

 Medewerker beleidsondersteuner/project medewerker
24-28 uur
Bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Den Haag

  Wat houdt de functie in?

De beleidsondersteuner is primair verantwoordelijk voor de voortgangsbewaking en afhandeling van het proces rondom aanvragen voor het Beter Leven keurmerk.

 Werkzaamheden van de beleidsondersteuner zijn:

 • Telefoon beantwoorden
 • Afhandelen van e-mails uit de algemene mailbox
 • Bewaken uitvoering controles
 • Afgehandelde controles verwerken
 • Up-to-date houden klantinformatiesysteem: invoer gegevens en mutaties verwerken in Excel en Charibase
 • Briefbehandeling
 • Archiveren
 • Notuleren
 • Post verwerken

 Wie ben jij?

Je bent daadkrachtig en efficiënt, kan goed zelfstandig werken, pakt eigen verantwoordelijkheid op en werkt gestructureerd en accuraat. Je bent klantgericht en zowel mondeling als schriftelijk vaardig. Je hebt affiniteit en ervaring met het werken met verschillende applicaties zoals Excel, Word en databases.

 Welke opleiding, kennis en ervaring vragen wij?

Je beschikt over een afgeronde en relevante MBO+/HBO opleiding (bijvoorbeeld M.E.R.) en enige jaren relevante werkervaring. Je bent een echte generalist en administratief vaardig. Deze vaardigheden zijn onmisbaar om in deze functie te slagen. Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

 Wat biedt de Stichting Beter Leven kenmerk?

Een leuke uitdagende baan met ruimte voor eigen inbreng in een kleine enthousiast team voor de periode van zes maanden met zicht op een contract voor een langere periode.

De functie wordt beloond op het niveau van functieschaal 40-45 van de cao Ziekenhuizen op basis van een fulltime (36-urige) werkweek. Inschaling gebeurt op basis van kennis en ervaring.

 Meer informatie of meteen solliciteren?

Zend voor 5 oktober a.s. jouw schriftelijke sollicitatie met cv en een heldere argumentatie per e-mail naar sollicitatie@dierenbescherming.nl t.a.v. mevrouw Marlies Meinesz o.v.v. “Medewerker beleidsondersteuner/project medewerker”. Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Susanne Maassen, manager SBLK, telefoon 088-8113249 (werkzaam op maandag t/m vrijdag).

 Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van het selectieproces. Tevens dient voor aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag overhandigd te worden.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

vacature geplaatst op 22 Sep 2014 door Verenigingsbureau Dierenbescherming


  

 
 

 vacatures plaatsen

 
 plaats/wijzig een vacature
 wachtwoord kwijt?
 

 adverteren

 
 

MilieuVacaturebank.nl weergeven op een grotere kaart 

 prijzen per maand

 
1 vacature   - 300 euro
2 vacatures - 400 euro
3 vacatures - 500 euro
 
 stuur mij de nieuwe vacatures per e-mail
 
e-mailadres:

© 1999 - 2012 MilieuVacaturebank.nl